כללי שזה מדהים כבר אמרתם, עכשיו ההמשך...

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1003080:
קודם כל תודה רבה על השיתוף!!
הורדתי את התוכנה, התקנתי, ונוצרה התקיה שאליה הכל אמור להגיע.....
ומה עכשיו? לחכות שזה יגיע? תוך כמה זמן זה קורה הנס הפלאי הזה? ;)
זה בנוי על הרעיון של דרופבוקס? אז איפה הוא מראה את הזמן הנותר?
אם שמת את "הסוד" ששיתפתי אז כן.

• הוסף לסימניות
שמתי והוא מראה שהוא מסתכרן....
אבל כבר מאתמול בערב :)

• הוסף לסימניות
אולי חסר לי משהו ?
הורדתי את קובץ הראר, חילצתי והוא מראה לי קובץ לא ידוע שאני לא מצליח להתקין אותו. דבל קליק והוא שואל אותי באיזו תכנה לפתוח את הקובץ.
האם חסר לי משהו ?

• הוסף לסימניות
כן זה 7zip בתחפושת ראר כדי שהוא יוכל לעלות לפרוג.
תוריד 7ZIP

• הוסף לסימניות
אולי פעם אחת ולתמיד אצליח לעשות את זה

לא. אני לא מצליח, ואולי חסר לי כאן משהו בסיסי. אשמח לקבל סיוע.
הורדתי את קובץ הראר, לחיצה ימנית על העכבר, בחירה ב 7ZIP וחילוץ לכאן, ואני מקבל את הקובץ שאני לא יכול לפתוח.
מה אני צריך לעשות ?
מצ"ב צילו"מ

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 154.8 · צפיות: 18
  • 2.png
    KB 9.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה קובץ הרצה עם סיומת exe, תראה אם זאת הבעיה אצלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה