דרוש מידע שחזור או העתקה מדיסק CD ישן עם חומר חשוב האם יש מקום שמטפל בשנושא??

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק ישן עם חומר חשוב ביותר שאינו עולה ככ טוב במחשב ואינו נותן להעתיק למחשב , האם יש מישהו שמכיר מקום שמטפל בכאלה נושאים? אשמח לדעת זה יעזור מאוד!! תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בבני ברק- קופי דיסק
אין לי את המספר זמין. במידה ותצטרכו אברר

• הוסף לסימניות
בבקשה:
05041-90049
03-5791240

• הוסף לסימניות
יש פה תוכנה שמחלצת חומר מדיסקים סרוטים
לי זה הוציא כמעט הכול

קבצים מצורפים

• CD Recovery Toolbox Free.rar
    KB 664.1 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים עם התוכנה ?

אני ניסיתי כך:
צריך להוריד את הקובץ שמצורף ואז לחלץ ,
ובתיקייה יש קובץ בשם :" CDRecovery" ללחוץ עליה ,
לבחור את הדיסק שנמצא בכונן ,
ללחוץ הבא,
בשלב הבא צריך לבחור מיקום במחשב ששם הקבצים יישמרו,
ללחוץ על הבא,
בשלב הזה צריך לסמן אילו קבצים ברצונך לחלץ מהדיסק,
ללחוץ בצד על הריבוע הקטן שליד הקובץ שיסומן V ,
ללחוץ על שמירה והתכנה מחלצת .
מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה