שחזור דיסק קשיח

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח SSD מחולק לשתי כוננים עם מחיצה
כונן C התוורס לו [האמת שלא בטוח מה קרה בדיוק אבל למיעשה המערכת קרסה]לחלוטין עד כדי צורך ההתקנה מחדש של מערכת ההפעלה
הצלחתי להציל מה שהצלחתי הבעיה היא שכונן D לא נפתח לי והוא פשוט לא לא נתן לי גישה אליו
בפתח הוא כותב אין גישה לדיסק.
בעצת ידיד [שאולי תתברר כעצת אחיתופל] נעשה אתחול מהיר לכונן D בכדי לבצע שחזור לאחמ"כ
חפרתי כאן בפורום על תוכנות לשחזור ולא הצלחתי להוריד שום תוכנה מאחר והקישורים שנתנו חסומים לי
אודה למי שיוכל להביא רעיונות לשחזור
בנוסף מי שיוכל להלעות לי את התכונות לשחזור שהומלצו כאן
1. recuva
2. Easeus Data Recovery Wizard 11.8
3. AR-STUDIO
תודה רבה

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח SSD מחולק לשתי כוננים עם מחיצה
כונן C התוורס לו [האמת שלא בטוח מה קרה בדיוק אבל למיעשה המערכת קרסה]לחלוטין עד כדי צורך ההתקנה מחדש של מערכת ההפעלה
הצלחתי להציל מה שהצלחתי הבעיה היא שכונן D לא נפתח לי והוא פשוט לא לא נתן לי גישה אליו
בפתח הוא כותב אין גישה לדיסק.
בעצת ידיד [שאולי תתברר כעצת אחיתופל] נעשה אתחול מהיר לכונן D בכדי לבצע שחזור לאחמ"כ
חפרתי כאן בפורום על תוכנות לשחזור ולא הצלחתי להוריד שום תוכנה מאחר והקישורים שנתנו חסומים לי
אודה למי שיוכל להביא רעיונות לשחזור
בנוסף מי שיוכל להלעות לי את התכונות לשחזור שהומלצו כאן
1. recuva
2. Easeus Data Recovery Wizard 11.8
3. AR-STUDIO
תודה רבה

קטונתי אבל חושבני שאין פה מה להפסיד וכל זמן שלא יוסיף קבצים על הקשיח (שיש להזהר מאד בזה כי כל כמה שמוסיפים עליו כך החומר המחוק הולך ונמחק לעולמים) הוא לא יאבד נתונים.
ממליץ מאד על תוכנה זו בשונה מתוכנות אחרות עפ"י רוב היא מביאה רק קבצים שאינם פגומים שבלא"ה אין מה לעשות איתם. ע"י תוכנה זו הצלחנו פעם לשחזר מחשב שכל ה C נמחק כליל ורוב רובו של החומר מסמכי וורד תמונות ועוד חזרו בשלימותם

קבצים מצורפים

• PandoraRecovery2.1.1Setup.zip
    3.1 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
קטונתי אבל חושבני שאין פה מה להפסיד
עדיין אני בדעתי.
לא הצלחתי למצוא, אבל אני די בטוח שלאחרונה היה כאן בפורום דיבור על זה, וכתבו במפורש שחלק מהתוכנות יכולות ליצור נזק, ולמנוע שיחזור מלא.

בקיצור - המתן לדעת המומחים.

• הוסף לסימניות
האתחול עצת אחיתופל כפשוטה, כונני SSD לשחזר מהם זה סיפור קשה מאוד עד בלתי אפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה