עזרה שחזור כרטיס זיכרון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לשחזר כרטיס זיכרון שנמחק בו כל התמונות?
הכנסתי את הכרטיס לפאלפון (חברת 4 על 4) וזה שאל אותי אם לאתחל ולחצתי שכן- ואז הכל נמחק:(
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לשחזר כרטיס זיכרון שנמחק בו כל התמונות?
הכנסתי את הכרטיס לפאלפון (חברת 4 על 4) וזה שאל אותי אם לאתחל ולחצתי שכן- ואז הכל נמחק:(
תודה רבה
סליחה על ההקפצה, אני כרגע באותה בעיה,
האם הצלחתם לשחזר בסוף?

• הוסף לסימניות
האמת שלא.
לא הסתדרתי עם התוכנות האלה...
אם תסתרי אשמח שתעדכני...
תודה

• הוסף לסימניות
האמת שלא.
לא הסתדרתי עם התוכנות האלה...
אם תסתרי אשמח שתעדכני...
תודה
ניסיתי אצל טכנאי מומחה שאמר שהכרטיס פורמט סופית,
אבל אולי את שלך יהיה פשוט יותר לשחזר.
אם את בעניין לשלם משהו כמו 300 ש"ח

• הוסף לסימניות
ניסיתי אצל טכנאי מומחה שאמר שהכרטיס פורמט סופית,
אבל אולי את שלך יהיה פשוט יותר לשחזר.
אם את בעניין לשלם משהו כמו 300 ש"ח
ואוו זה כזה יקר?
אז את שלך לא תוכלי לשחזר?

• הוסף לסימניות
ואוו זה כזה יקר?
אז את שלך לא תוכלי לשחזר?
כנראה שלא
(זה לא יקר בכלל. שחזור יכול להגיע לכמה אלפים.
בכל אופן החומר שהיה לי שם שווה הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
מלא תוכנות חינמיות כמו file recovery ודומיה

• הוסף לסימניות
בקשה מאוד דחופה,
הכרטיס מצלמה של אשתי נסדק,
האם מישהו מכיר דחוף מעבדה שניתן לתקן ולשחזר מדיסק סדוק? [גם במחיר מאוד יקר של אלפי שקלים]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה