שחזור מנגן

• הוסף לסימניות
שלום
נמחק לי קובץ מנגן שהיה מחובר למחשב
יש דרך לשחזר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הנגן היה מחובר למחשב
אבל מחקתי דרך המחשב לא דרך הנגן

• הוסף לסימניות
כנראה שאפשר לשחזר עם תוכנת שחזור.
לא מדוייק
תלוי באיזה פרוטוקול הוא מתחבר למחשב
אם כMSC תוכנות שחזור יכולות לגשת אליו
אם כMTP תוכנות שחזור לא יכולות לעבוד עליו
יש נגנים שלא תומכים בפרוטוקול MSC

• הוסף לסימניות
איך אני משתמשת בתוכנה הזו?

• הוסף לסימניות
איך אני משתמשת בתוכנה הזו?
אני לא יודע איזה גירסה זו אבל הרוב אותו רעיון תבחרי את הנגן ותלחצי על SUPERSCAN תחכי שיסיים ואז תחפשי איפה הוא מביא את הקבצים לפי סוגי קובץ ומשם תשחזרי לא לנגן עצמו אלא למחשב או מקום אחר וכמובן בנתיים לא להעתיק שום קובץ לנגן.

אם תצרפי צילומי מסך יהיה יותר קל לעזור פעם הבאה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מדוייק
תלוי באיזה פרוטוקול הוא מתחבר למחשב
אם כMSC תוכנות שחזור יכולות לגשת אליו
אם כMTP תוכנות שחזור לא יכולות לעבוד עליו
יש נגנים שלא תומכים בפרוטוקול MSC

תודה רבה על הפירוט,
לזה התכוונתי במה שכתבתי
איזה נגן? דגם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה