דרוש מידע שחזור קובץ שנמחק לצמיתות מהדרייב

• הוסף לסימניות
דחוף

הבנתי שכדי לשחזר קובץ שנמחק לצמתות יש לפנות לתמיכה רק מדפדפן באנגלית
אשמח לדעת תוך כמה זמן הם חוזרים לפניה<?
@אנ"ש ראיתי שעשיתם זאת בעבר אשמח בעזרתכם

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה אלי הם חזרו תוך יום
זה היה ממש מזמן...
אגב
רק לדייק - לא נראה לי שצריך דפדפן באנגלית
הכוונה היתה שכל ההתקשרות איתם - מתבצעת בשפת האנגלית (המיילים, מרכז התמיכה, הפניה וכו')

• הוסף לסימניות
@אנ"ש חזרתי לעדכן.
הם לא חזרו גם אחרי יומיים
התמיכה שלהם היא רק למי שיש לו google one
ז"א שמשלם תשלום חודשי כלשהו
הוספתי נפח לתיבה בעלות של 8 שח לחודש
ומיד נפתחה לי אפשרות הצ'אט עם נציג ותוך 5 ד' הקובץ שוחזר
אבטל את זה מידית בסיום החודש

• הוסף לסימניות
הי,
לא נכון.
אני פניתי דרך הלינק הזה https://support.google.com/drive/answer/1716222
יש שם טופס אוטומטי של בקשה לשחזור קבצים שנמחקו לצמיתות.
היה עלי לאשר שאני הבעלים של הקובץ, שהוא נמחק ב25 ימים האחרונים (אחר כך אין דרך לשחזר), ולבחור את סוג הקובץ (אצלי זה היה גוגל דוקס).
לאחר כמה שעות הקבצים היו משוחזרים בשלימות.
אבל כשניסיתי אחר כך להיכנס שוב ללינק הזה - הוא כבר לא נתן לי את המסך הזה,
אלא רק ממשתמשים אחרים.
כנראה שלמשתמש חינמי יש זכות לשחזר רק פעם אחת את קבציו...
1716356487435.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה