שחזור שירטוט באוטוקד-דחוף!

• הוסף לסימניות
אני פותח קובץ באוטוקד ומגלה שהתוכנית הסופית איננה יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשנות את הסיומת של הקובץ BAK שליד ולפתוח.
אם לא עוזר -
תנסו לכתוב את הפקודה הבאה:
DRAWINGRECOVERY
אמורות להפתח תיקיות, בתוך האחרונה תבחרו את מה שהכי מעודכן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי
יש לי קובץ פתוח של לקוח עם כמה טיוטות ,התוכנית הסופית שמוכנה להדפסה לא קיימת.

• הוסף לסימניות
תנסו לסגור את הקובץ.
בתיקיה בה נמצא הקובץ, מופיע קובץ בשם זהה עם שינוי קל, בסיומת BAK
את הסיומת הזו תשנו לDWG ותנסו לפתוח, בדקו אם זה עוזר.

או לחילופין מה שהצעתי, לכתוב את הפקודה שאמרתי, ואז אמורה להפתח חלונית עם הרבה תיקיות,
האחרונה אמורה להיות הכי מעודנת ובתוכה הקובץ הכי אחרון אמור אולי להיות מעודכן יותר.

• הוסף לסימניות
ואם לא?
הכל פותח אותו דבר.

• הוסף לסימניות
אם זה לא עוזר, אז אני לא יודעת דבר נוסף.
אולי מישהי אחר ידע להחכים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה
להכנס לחלונית שנפתחה לאתר את שם הקובץ וללחוץ בצד על +
נותן 3 אופציות של קבצים בסימת BAK או SV
לפתוח אותם ולבדוק מה כולל את השינוי האחרון שביצעתם
אפשרות נוספת לאתר את הקובץ בתקיה TEMP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

קולגות יקרות,

כנשים חרדיות בתחום התכנון והאדריכלות, רבות מאיתנו נתקלות באתגר דומה: הקושי למצוא מידע עובדתי ואמין על סביבת העבודה במשרדים פוטנציאליים.
מידע טכני בסיסי – כגון סוג סינון האינטרנט, מדיניות קוד הלבוש, או אופי הכשרות במטבחון – כמעט בלתי אפשרי להשגה מראש.
לשם כך, יזמתי הקמה של מאגר מידע מקצועי וטכני, הממוקד כולו במשרדי אדריכלות, תכנון ועיצוב.

חשוב להדגיש: המטרה אינה לאסוף דעות או ביקורות, אלא נתונים עובדתיים ויבשים בלבד, שייאספו באופן אנונימי לחלוטין.

כדי שהמאגר הזה יהיה רחב ומועיל ככל האפשר, אני זקוקה לשיתוף הפעולה שלכן. הכנתי סקר קצר (כ-3 דקות) ואנונימי, המיועד לכל מי שעובדת כיום או עבדה בעבר במשרד תכנון, עיצוב או יועצים למיניהם.

להשתתפות בסקר

התועלת היא משותפת: בכפוף לכך שייאספו מספיק נתונים כדי ליצור מאגר אמין ורחב, הקישור למאגר המוכן יופץ לקהילה, וכל משתתפת שמעוניינת בכך תוכל להשאיר מייל (בשדה רשות בסוף הסקר) כדי לקבל את הקישור ישירות אליה כשהוא יהיה מוכן.

אני מזמינה אתכן להקדיש 3 דקות מזמנכן המקצועי למילוי הסקר, ולהפיץ אותו בקרב קולגות נוספות בתחום.

תודה על שיתוף הפעולה, טליה, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים.
שלום לכולם,
אני עומדת לפני קניית דירה ורוצה לעשות בה שיפוץ חלקי.
לא שיפצתי אף פעם ואין לי מושג איך מתחילים, אז אשמח גם להבין איך נראה התהליך עם מעצבת פנים – פגישת ייעוץ? תכנון? ליווי?

מה שחשוב לי:

• לעבוד עם מישהי לא יקרה מדי, שמתאימה גם לשיפוץ סטנדרטי
  • נוחות ופרקטיות לפני הכול – פתרונות חכמים לניצול מקסימלי של השטח, עם מינימום שבירת קירות ועלויות שיפוץ.
  • יצירתיות במציאת פתרונות לאילוצים.
  • זמינות וסבלנות – שתוכל לשבת איתי, להבין את הצרכים וללוות אותי בתהליך.

בנוסף, ממה שהבנתי וכדי לוודא התאמה, חשוב לבדוק:

• ניסיון בפרויקטים דומים (דירות קטנות/תקציב מוגבל).
  • יכולת הקשבה לצרכים של הלקוח ולא "לדחוף" סגנון שלא מתאים.
  • שקיפות בתקציב – לדעת מראש מה העלויות של המעצבת ומה הצפי לעלות השיפוץ.
  • זמינות אמיתית גם לפגישות וגם לשאלות תוך כדי הדרך.
  • המלצות וליווי – לשמוע מלקוחות קודמים על החוויה איתה.
  • קשרים עם בעלי מקצוע – יתרון אם יש לה אנשי ביצוע טובים ואמינים שהיא רגילה לעבוד איתם.

שאלה נוספת – האם חשוב שהמעצבת תגור באזור שלי, או שזה לא משנה?

אשמח מאוד להמלצות מניסיון אישי 🙏

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה