דרוש מידע שחרור נוזלים מהאוזניים (לצמיתות)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש אחת בשם רינה פליישמן שעושה נפלאות בנושא

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים בבקשה על הנפלאות האלו ?
אין לי פרטים כי ב"ה לא הייתי צריכה עזרה בתחום.

אבל שמעתי משתי חברות שבמקרה נואש היא עזרה בצורה מדהימה.
אולי שווה לנסות?

• הוסף לסימניות
אנחנו טיפלנו אצל פליישמן, היא נותנת טיפול רפלקסולוגי, עם הנחיות להמשך בבית.
לנו עזר.
שלום,
אשמח לדעת מה היה המצב של הילד?
הייתה המלצה מהרופא על ניתוח כפתורים?
וכן כמה זמן אחרי הטיפול התחיל לעזור?

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה שתבנו עלי - ויתכן שאצלנו זה שונה ונא לא ללמוד על כל המטופלים שלה,

אצלנו זה לא עזר - וכעת - לאחר 3 שנות דחיה וסבל לילדה - אנחנו הולכים לקראת ניתוח כפתורים,

יצויין, שהיא מאוד מאוד אדיבה - ובמהלך ה-3 שנים האלו באנו אליה לפחות 5 פעמים וכל פעם היא טיפלה במסירות והסבירה בהרחבה - אך למרות זאת זה לא עזר כלל,
(הסיבה שדחינו - כי בכל קיץ היה איזושהי שיפור קל - אך בחורף זה שוב התדרדר).

• הוסף לסימניות
טיפול משולב של רפלקסולוגיה ונרות הופי
ובעז"ה תראו ישועות
אני זכיתי לחסוך ניתוח כפתורים לכמה מטופלים (ילדים)
כבר היתה הפניה לניתוח ואחרי כמה טיפולים הלכו שוב לבדיקה והניתוח בוטל ב"ה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה שתבנו עלי - ויתכן שאצלנו זה שונה ונא לא ללמוד על כל המטופלים שלה,

אצלנו זה לא עזר - וכעת - לאחר 3 שנות דחיה וסבל לילדה - אנחנו הולכים לקראת ניתוח כפתורים,

יצויין, שהיא מאוד מאוד אדיבה - ובמהלך ה-3 שנים האלו באנו אליה לפחות 5 פעמים וכל פעם היא טיפלה במסירות והסבירה בהרחבה - אך למרות זאת זה לא עזר כלל,
(הסיבה שדחינו - כי בכל קיץ היה איזושהי שיפור קל - אך בחורף זה שוב התדרדר).
האם הייתם עיקביים בוקר וערב?

• הוסף לסימניות
האם הייתם עיקביים בוקר וערב?
כן!!!
היה תקופה של כ-4 חודשים שעשינו 3 פעמים ביום - בהוראתה,

התוצאה: השבוע ביום שישי בעז"ה ניתוח אצל ד"ר יורם שטרן במדיקה - נא להתפלל להצלחת הניתוח,

שוב, אינני מתלונן עליה - היא נתנה לנו מעל ומעבר למקובל !!!!
אני רק רציתי להדגיש שזה לא 100 %,
וכן שלא לשרוף 3 שנות סבל כמוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה