דרוש מידע שטיפת רכב ולא 'שטיבת רכב' אצל בני דודנו... איפה?

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום לשטיפת הרכב לחג הבעל"ט, עבודה יהודית בלבד, אם יש דבר כזה
בדכ הולכת לקניון רמות אבל פחות קרוב אליי, ונראה לי שנפתחים מקומות לשטיפה ארעיים כאלו לקראת החג אבל לא יודעת איך לאתר אותם.
איפה מומלץ בירושלים- הכי קרוב לגאולה והסביבה?

• הוסף לסימניות
המלצה שלילית על שטיפה מחוצפת בגבעת שאול, שלאחר ששילמתי טבין ותקילין, הבן דוד של הניקוי של פנים הסביר לי שאם אני לא משלמת בנוסף 50 ש"ח הוא לא ינקה לי לבסח. התמקחתי קצת ושילמתי זועמת קצת פחות, כי פחדתי מחבלה.
אני חושבת שהסחטנות עלתה להם לראש וממש מומלץ ללכת לשטיפה פיראטית

• הוסף לסימניות
גם הערבים אומרים שטיפת רכב, ולא שטיבת רכב..

• הוסף לסימניות
המלצה שלילית על שטיפה מחוצפת בגבעת שאול, שלאחר ששילמתי טבין ותקילין, הבן דוד של הניקוי של פנים הסביר לי שאם אני לא משלמת בנוסף 50 ש"ח הוא לא ינקה לי לבסח. התמקחתי קצת ושילמתי זועמת קצת פחות, כי פחדתי מחבלה.
אני חושבת שהסחטנות עלתה להם לראש וממש מומלץ ללכת לשטיפה פיראטית
מרתיח לשמוע, ובפרט בתקופה הזו...
ממש לא בא לי לפרנס אותם :(

• הוסף לסימניות
גם שם לרוב זה ערבים...
וכך ברוב המקומות העובדים פיזית הם ערבים
לפני תקופה אחרי שמחת תורה הם הביאו רק יהודים, אולי עכשיו זה כבר לא כך
בכל מקרה עדיין מחפשת מקום לשטיפת רכב הכי קרוב לגאולה... ונראה שעל החלק הערבי אצטרך להתפשר :(

• הוסף לסימניות
לפני תקופה אחרי שמחת תורה הם הביאו רק יהודים, אולי עכשיו זה כבר לא כך
בכל מקרה עדיין מחפשת מקום לשטיפת רכב הכי קרוב לגאולה... ונראה שעל החלק הערבי אצטרך להתפשר :(
עדיין עדיף בעלות יהודית מכמה סיבות

• הוסף לסימניות
יש מישהוא ששוטף ברחוב תלמודי פינת רבנו גרשום. (זה אדם בוגר, ולא בחורצ'יק)
אפשר לראות אותו אחה"צ מנקה שם.
אם את רוצה לתאם זמן, אנסה לברר את המספר שלו.
נראה לי יש גם בחניה של אושר עד בשמגר.

• הוסף לסימניות
אשמח למס' תודה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך את המס' לקבל :)

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש מישהו ששוטף ברחוב הרב פרנק בבית וגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה