כללי שטנצים > זהב > UV >>> וכו'

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת למוסדות, עבודות מורכבות בשטנצים והשבחות... מה איזור המחירים ?

מבחינה מסויימת אני מרגיש צורך לקבל מחיר מלא,
מצד שני הרי מוסד זה לא חנות שמייצר כסף מהמזכרת וכד', הוא ס"ה מחלק לתורמים במקרה הטוב.

יש לציין שמדובר במוסדות שמוכנים להשקיע ומבינים את הצורך בהפקה מושלמת של העבודה, הדילמא שלי היא איזור המחיר...

אשמח לשמוע מחברי הפורום שעשו בעבר עבודות מסוג זה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;789159:
הוא ס"ה מחלק לתורמים במקרה הטוב.

ובמקרה היותר טוב הם מקבלים מצלצלים יותר מסתם חנות......

אתה תותח, קח כמה שמגיע לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;789217:
ובמקרה היותר טוב הם מקבלים מצלצלים יותר מסתם חנות......

אתה תותח, קח כמה שמגיע לך.
דוקא ממך הייתי שמח לשמוע איזור מחיר (סכום במספרים...)
(דש מדוד מ.)

• הוסף לסימניות
לא פרטת מה. חוץ מזה אני לא מאמין במחירון.

• הוסף לסימניות
כולם רדומים פה?

• הוסף לסימניות
שאלתך לא כ"כ ברורה,
לעולם(!) אסור לעשות את חשבון הלקוח,
בדרך הזו, אתה תבכר לקוחות עתירי ממון כמו בנקים וכו,
ותימנע לקחת לקוחות קטנים, הלא כן?
יש מחיר, ומסביבו יש לפעמים תוספות או הורדות, אבל הגדול, השיקול של אסור שיעורב בו רוחב ועומק כיסו של הלקוח.

• הוסף לסימניות
יש איזשהו טווח מחירים שכל גרפיקאי צריך לקבוע לעצמו לפי רמתו :)או לפי הרגשתו ;)או לפי לקוחותיו:rolleyes:.
ואז בטווח הזה לקבוע את המחיר מול הלקוח הספציפי ולהסביר את הגישה: אפשר לעשות לך את העבודה בסכום X ואפשר בסכום Y שאז זה הרבה יותר מושקע והרבה יותר מוערך אצל התורמים וכד' וכן לגבי השבחות דפוס המחיר שונה גם אצל הגרפיקאי. (עבודה מורכבת יותר, אחריות וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה