דרוש מידע שטריימלעך - דרוש מידע

מצב
הנושא נעול.
בשטריימל כמעט סגור איזה סוג שיער עדיף ?

ועוד שאלה, מישהו הציע לי לעשות מכתרים מסוג השיער של פעם. אני לא מבין מה זה אומר. האם זה טוב?
אם זה סגור זה לא באמת משנה איזה שיער ושלא יעלה לך יותר מ8 אל"ש
ולא הבנתי מה השאלה לגבי הכתר

שלום רב,
שים לב כמעט סגור קח ממישהו שמעבד טוב את השיער צבי שיש לו מגע גמיש!
ההמלצה שלי אני הייתי הולך על פרוכטער אחרי בירור שלם שעשיתי עליו זה נשמע שהולך לכבוש את השוק {וכבר כובש} שמעתי שדרך המייל שפורסם כאן מקבלים שירות מאוד טוב ואמין,
הצלחה רבה.

מישהו יכול לתת לי טלפון של סוכן שעובד עם רייך או גרבר
אני רוצה שטריימל סגור לא לגמרי
בנוסף אני מתלבט האם שיער סויבל או שיער צבי האם יש לכם מה להמליץ מה מחזיק יותר זמן יפה ומה נשבר ונשרף יותר מהר
תודה

אייך הוא רייך ? לשטריימל סגור משיער צבי ?
והאם יש כאן איזה סוכן שאני יכול לעשות דרכו ?

אני חושב שזה יצא לי יותר זול . לא?

אם יש לסוכן אינטרס בך.אולי
אבל אם אתה לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותך.לא נראה לי שזה יהיה יותר זול

אם יש לסוכן אינטרס בך.אולי
אבל אם אתה לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותך.לא נראה לי שזה יהיה יותר זול
בדרך כלל כשאתה מגיע לקנות שטריימל דרך סוכן,
אז אתה אמור להכיר את הסוכן.
ואם כן יש לו ינטרס שיצא לך משהו טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה