התייעצות שידוכים א ו-ב

• הוסף לסימניות
הבו עצות ורעיונות
עזרה לרווקים ורווקות בגיל מתבגר
ועזרה לגרושים וגרושות עם או בלי ילדים
לא להתעקש על מראה חיצוני
ולהרגיע שאם בראשון לא הצליח לא אמור להשפיע על השני
הרבה מהעוסקים והעוסקות לא משקיעים זמן אבל הטלפונים לא פוסקים
וכאן צריך עזרה בעיקר למתעקשים והמתעקשות שיבינו את הקושי

• הוסף לסימניות
מדובר על דברים שאפשר להתגמש עליהם או שזה כולל גם מראה חיצוני שיכול לגרום לצד העקשן דחיה?
יש לדוגמא כאלו שזקן דוחה אותם ולא אסטטי בעיניהן. האם זה כולל גם כאלו?

• הוסף לסימניות
כל מה ששאלתם נכון
ובבקשה לפרט תשובות ורעיונות

• הוסף לסימניות
מהניסיון האישי :(
וממה שאמרו לי:)
האם מה שמפריע לך ב מועמד\ת מוריד מערכו ומיכולתו להיות בעל\אישה טוב\ה?
אם לא:
זה שאתה יוצא לעוד פגישה לא אומר שאתם מתחתנים, מה אכפת לך לצאת ואחרי פגישה שניה או שלישית תוריד?
אם המראה החיצוני ימשיך לפריע לך באותה רמה- אין בעיה, תוריד בשלום ושלוה.
אבל, אולי תגלה דברים טובים ויפים יותר מזה, והמראה החיצוני יפריע לך פחות?
תן צאנס.

• הוסף לסימניות
מוסיפה:
מקוה שהבנתי נכון
צבע עיניים
גובה
עם או בלי פאות
עם או בלי זקן
צבע שיער
שיער מקדימה מקצה לקצה
מראה צעיר
גובה- שימי עקבים\ הוא כובע...
פאות- הוא יכול לגדל\להוריד
כנל זקן
שיער מקדימה...- בשניה משנה את התספורת
מראה צעיר- אמן עד 120 השאלה מה בפנים.

בגדול יש הרבה דברים שאפשר לשנות במראה חיצוני (אם הוא מוכן או היא) אם זה מפריע ברמה קריטית ויש התאמה מלאה בשאר הדברים..

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון לשידוך - גרוש כהן בן 32 עם ילדה אצל האימא יכול רק רווקה מכל הסגנונות דמי שידוך 30 אלף שח -- s0583249039 שטרודל וכו

• הוסף לסימניות
הבו עצות ורעיונות
עזרה לרווקים ורווקות בגיל מתבגר
ועזרה לגרושים וגרושות עם או בלי ילדים
לא להתעקש על מראה חיצוני
ולהרגיע שאם בראשון לא הצליח לא אמור להשפיע על השני
הרבה מהעוסקים והעוסקות לא משקיעים זמן אבל הטלפונים לא פוסקים
וכאן צריך עזרה בעיקר למתעקשים והמתעקשות שיבינו את הקושי
בעיקר חשוב שלפני שיוצאים לפגישה להבהיר לעצמנו קו ברור מה אני מחפש, לא להיות נשוי כמו כולם.., לא להראות תמונה שלי לחברים שגם אני.., לא להוכיח בתת מודע שאני יש לי יותר מכולם וכו'
אלא אני רוצה לבדוק איך הוא היא תהיה איתי ביחד בחיי נישואין, ןלהתמקד יותר בנפש באופי ואת נהיה נשיאת חן אמיתית מתחושה של ביחד של התאמה וכו'

ואגב מומלץ גם לרווקים ורווקות צעירים לחשוב כך ולא להתפתות אחרי מראה חיצוני..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה