שידרגתי את האתר

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה שינויים באתר שלי- בטקסט, בעיצוב, קצת בתוכן.
אשמח מאוד לחו"ד על האתר, מה אתם אומרים?
מה כדאי לשפר, להוסיף?
תודה רבה!

הנה הלינק: http://www.starclick.co.il/

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
בתפריט הראשי היינו נותן קצת יותר PADDING (בעיקר מימין ומשמאל)
שלושת הבאנרים בדף הבנית מובילים לאותו הדף (שאגב לא בדיוק רלוונטי). אני מבין שאין לך כתבות מלאות בנושאים אלו, אז אולי לא צריך קישור בכלל לשום דף? (אחרת נראה לא טבעי)
בTITLE בדף הבית לא צריך נקודה בסוף. בשאר הדפים TITLE באנגלית ובדף הבית בעברית (אולי מסתתר איזה סוד מאחורי זה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2279066:
יפה מאוד!
בתפריט הראשי היינו נותן קצת יותר PADDING (בעיקר מימין ומשמאל)
שלושת הבאנרים בדף הבנית מובילים לאותו הדף (שאגב לא בדיוק רלוונטי). אני מבין שאין לך כתבות מלאות בנושאים אלו, אז אולי לא צריך קישור בכלל לשום דף? (אחרת נראה לא טבעי)
בTITLE בדף הבית לא צריך נקודה בסוף. בשאר הדפים TITLE באנגלית ובדף הבית בעברית (אולי מסתתר איזה סוד מאחורי זה?)

תודה על התשובה המפורטת!
אתה מתכוון שכדאי להוריד את הדף של "השירותים שלנו" לגמרי? (תחכים אותי- למה לא רלוונטי?) או רק את הלינקים אליו?
בקשר לTITLE- תודה, אין שום סוד:), אסדר את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקהm;2279116:
תודה על התשובה המפורטת!
אתה מתכוון שכדאי להוריד את הדף של "השירותים שלנו" לגמרי? (תחכים אותי- למה לא רלוונטי?) או רק את הלינקים אליו?
בקשר לTITLE- תודה, אין שום סוד:), אסדר את זה.

לא התכוונתי להוריד את הדף לגמרי. אלא רק להוריד את הקישורים אליו מהבאנרים.
זה היה נראה לי לא רלוונטי, כי כאשר אני לוחץ על "עיצוב אתרים" ומגיע לדף כללי, שמתחיל מהכותרת "אתרים רספונסיביים" זה נראה מוזר. לפחות צריך לעשות שיגיעו לכותרת הרלוונטים על ידי סיומת #. אבל גם זה קצת מוזר, כי מה ענין לשלוח את הגולש מהבאנר לדף נפרד, אם בבאנר עצמו כבר נמצא כל המלל שנמצא בדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;2279379:
מה ענין לשלוח את הגולש מהבאנר לדף נפרד, אם בבאנר עצמו כבר נמצא כל המלל שנמצא בדף.

הכוונה הייתה שהגולש יוכל לראות עוד שירותים שאין בדף הבית.
אבל צודק, זה לא מספיק טוב, אסדר את זה בצורה שונה.

• הוסף לסימניות
דווקא בעולם שפורץ את המסגרת, החלטת למתג את עצמך בתוך.

עשית את זה בצורה טובה, ובטעם.

שאפו.

• הוסף לסימניות
יש כל מיני דברים טובים להגיד, יש גם כל מיני בעיות, אבל כרגע מקוצר זמן, אסתפק בהערה אחת:

בדף הבית יש תוכן שנמצא "מתחת לפולד" - היינו שצריך לגלול אליו. מומחי UX מאוד מקפידים שחלק מהתוכן שמתחת, יציץ מעל לקו הגלילה, כדי לגרות את הגולש לגלול. במקרה שלך חשבתי שאין המשך. הכל נסגר יפה בתוך מסגרת, לא היה שום רמז שיש לאן להמשיך.

צפה בקובץ המצורף 320176

קבצים מצורפים

• UX-Tactic-14-Extend-Elements-Through-the-Fold.png
    KB 7.2 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• UX-Tactic-16-Indicate-More-Content-With-Words-or-Graphics.png
    KB 7.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יהושע, איך ניתן להעריך מה הצופה יראה?
אצלי, למשל, התצוגה מציצה מקו הגלילה (בגלל המסך הגדול שלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה