תלוי איך אתה משדרג...שלום וברכה,
יש לי ווינדוס 8, האם בשידרוג לווינדוס 10 יש צורך בגיבוי הקבצים שיושבים על כונן C,
או שבתהליך השידרוג הקבצים נשמרים?
תודה מראש!
תלוי איך אתה משדרג...
אז תלוי במה שתבחרו.רכשתי ויש לי דיסק התקנה.
המלצתם על התקנה נקיה, אבל בקישור ששמת מדובר בהתקנה מחדש של ווינדוס 10, זה תקף גם לשידרוג?אז תלוי במה שתבחרו.
אפשר להתקין מבלי למחוק ואפשר להתקין "התקנה נקייה".
עיינו כאן: https://support.microsoft.com/he-il/help/4000735/windows-10-reinstall
חבל, כי יש אפשרות לשדרוג חינם.רכשתי ויש לי דיסק התקנה.
איך?גם שדרוג לא אמור למחוק. אלא אם מגדירים אחרת.
חבל, כי יש אפשרות לשדרוג חינם.
פשוט מאוד. אפשר להשתמש עם הרישיון של ווינדוס 7 או 8/8.1איך?
איך אני משיג את הרישיוןפשוט מאוד. אפשר להשתמש עם הרישיון של ווינדוס 7 או 8/8.1
תחלץ ותפעיל את הקובץ המצורף.איך אני משיג את הרישיון
ומתי אני אמור להפעיל אותו?תחלץ ותפעיל את הקובץ המצורף.
כיון שזה תלוי איזה סוג רישיון יש לך יש להפעיל את התוכנה לפני התקנת הווינדוס החדש ולראות את מספר הרישיון ולשמורומתי אני אמור להפעיל אותו?
יש מקור רשמי לזה?פשוט מאוד. אפשר להשתמש עם הרישיון של ווינדוס 7 או 8/8.1
עיין כאן: https://www.howtogeek.com/266072יש מקור רשמי לזה?
לפני שאני מתחיל בתהליך, כי בעבר היה שדרוג רשמי חינם, וכיום רשמית לא ידוע לי שאפשר לשדרג.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים