תנו לי ביקורת שיהיה שבוע טוב🌸🌸🌸

• הוסף לסימניות
קבלו את הנסיכה הממיסה,
ואח ואחות שהצטרפו,
אומנם חבילת התמונות היתה קטנה,
אבל כמה קטנה - יפה
תהנו

מקבלת אצלי בסטודיו בפתח תקווה ובני ברק
6Z7A1062.jpg

6Z7A1099.jpg

6Z7A1111.jpg

6Z7A1165.jpg

6Z7A1203.jpg

• הוסף לסימניות
רחלי תמונות מדהימות
סטיילינד מושלם
במיוחד הבוהו שיק
עיטופים מוקפדים
אלופה אחת!!!

דחוף להאיר את התמונות המשפחתיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונות מושלמות כולן,
האחרונות חשוכות לי,
חבל הן הכי יפות!
העיטופים מדוייקים כ"כ
אהבתי את הצבעים

• הוסף לסימניות
סטים מדויקים ויפים!!

• הוסף לסימניות
עיטופים וסטיילניג מהממים!
התפיסה האחרונה- לזלילה!!

התאורה דורשת פה עבודה נוספת

• הוסף לסימניות
רחלי איזה תמונות יפות!
עיטופים שרואים שיש עבודה מדויקת מאחורה...

אני מצטרפת למירי לגבי התאורה- בעיקר בתמונות עם האחים
התמונות חשוכות- תאירי אני בטוחה שישדרג

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן על הפירגון
איזה כיף לשתף פה
כמובן שגם תודה על הערות בעז"ה ככה לומדים ומשתדרגים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה