דרוש מידע שיואמי חצי טאצ

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעתיק לטלפון שלי(שיואמי חצי טאצ) שירים ואני לא מצליחה,
הטלפון מתחבר לי אבל כתוב שהתיקייה ריקה וזה לא נותן להעתיק,
אשמח לעזרה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעתיק לטלפון שלי(שיואמי חצי טאצ) שירים ואני לא מצליחה,
הטלפון מתחבר לי אבל כתוב שהתיקייה ריקה וזה לא נותן להעתיק,
אשמח לעזרה
תודה רבה!!
אני לא בטוחה שזאת הבעיה
אבל זה נשמע שאת צריכה לאשר גישה - אישור העברת נתונים
אחרי שאת מחברת את הטלפון למחשב לגלול את הסרגל כלים מלמעלה יופיע לך שם אפשריות USB תלחצי על זה פעמיים ותאשרי העברת נתונים

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזאת הבעיה
אבל זה נשמע שאת צריכה לאשר גישה - אישור העברת נתונים
אחרי שאת מחברת את הטלפון למחשב לגלול את הסרגל כלים מלמעלה יופיע לך שם אפשריות USB תלחצי על זה פעמיים ותאשרי העברת נתונים
ממש תודה רבה!!!!!
הצלחתי

• הוסף לסימניות
הי
נתקלתי באותה בבעיה
וניסיתי בפתרון שנתת פה, אבל כשאני מגיעה למקום שבו אני מגדירה את האפשרויות של הUSB זה לא ניתן לשינוי
אני רואה את האופציות אבל אני לוחצת וא"א לשנות אותם
מה עושים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה