הפובליציסט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ביום האחרון כשמתקשרים אלי [ישירות אלי] כתוב לי על הצג "שיחה הועברה", מה זה אומר, יש למישהו שמץ?
לכן כתבתי שמתקשרים אלי ישירות. ולא הבנתי את האופציה הראשונה? זה משהו אחר מהסיפא?שיש לך הפניית שיחות או שמישהו מפנה את השיחות שלו אליך
אשתי עומדת לידי ומתקשרת אלי וכתוב "שיחה שהועברה".שיחה שהועברה זה אומר שמישהו אחר עשה אלייך הפניית שיחות. איך את יודעת שהוא התקשר ישירות אלייך? חוץ מהכיתוב זה נראה בדיוק כמו שיחה רגילה
לא קווי נייעס, כאמור.אצלי זה בקווי נייעס, שיערתי שזו שיטה להמנע מחסימה.
שו הדא?ניידת קו לאקסטוואן או משהו כזה?
פרטנר, ואת?הי!
גם אצלי אותו הדבר!
מוזר ממש, לא עשיתי שום העברת שיחות ושום דבר ולא הבנתי מה זה.
מעניין.
איזו חברה אתה?
לפי מה שידוע, לחסום עושים #31#, ולא מה שכתבתםמעניין היום הבן שלי חייג 43* לפני מספר (למי שלא יודעה כדאי שיהיה חסום), וזה הגיע למשטרה, ניסיתי גם אני להתקשר וכן זה מגיע למשטרה משהוא יודע למה?
גם אנחנו בהוט מוביל,גם אצלי כך. הוט מובייל. מוזר
לא לחסום שיחה אלה לחייג שלא יראו את המספר,לפי מה שידוע, לחסום עושים #31#, ולא מה שכתבתם
עדיין, עושים כנ''ל.גם אנחנו בהוט מוביל,
לא לחסום שיחה אלה לחייג שלא יראו את המספר,
כן. לזה התכונתי. לעשות חסוי עושים #31#.גם אנחנו בהוט מוביל,
לא לחסום שיחה אלה לחייג שלא יראו את המספר,
#31# לא עולה כסף. וחוץ מזה אפשר בהגדרות לעשות את כל השיחות חסויות "שלח זיהוי מתקשר שלי" - כיבוי. שום דבר לא עולה כסף. חוץ מהמכשיר. ואוכל כמובן...מעניין תמיד כשרציתי חייגתי 43* וזה היה בסדר, גם ניסיתי בפלאפון של הבת שלי וזה חייג למספר, חייגתי כמו שכתבתם #31# וזה בסדר, אבל בעלי אמר שיש אפשרות בטלפון לעשות חסוי. וזה לא עולה כסף.
למיטב הבנת הנקרא שלי, אדון באקינגהם הנכבד לא כתב לך ש*43 לא עולה, הלא כן?לא נכון, 43* כן עולה בוודאות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים