דרוש מידע "שיחה הועברה"

• הוסף לסימניות
אני בהלם
גם אצלי אותו דבר ! מזה?
כשאני מוציאה שיחות כתוב לי: "שיחה יוצאת מועברת"
וכשאני מתקשרת למישהו כתוב להם "שיחה שהועברה"
מזה?

• הוסף לסימניות
אני בהלם
גם אצלי אותו דבר ! מזה?
כשאני מוציאה שיחות כתוב לי: "שיחה יוצאת מועברת"
וכשאני מתקשרת למישהו כתוב להם "שיחה שהועברה"
מזה?
מדויק. גם אצלי כך.
לא ברור לי פשר העניין
הוט מובייל

• הוסף לסימניות
מדויק. גם אצלי כך.
לא ברור לי פשר העניין
הוט מובייל

גם אצלי כך- הוט מובייל,
מסתבר שזה בעיה של החברה.

ואני עוד ניסיתי לאפס את הפלאפון מספר פעמים................

• הוסף לסימניות
43* נראה לי תלוי בחברה, אני בסלקום ותמיד אני מכניס 43* לפני מספר כלשהו כדי לעשות חסוי.
לעומת זאת שהיא בחברת פלאפון זה מתקשר רגיל ושולח זיהוי מתקשר.

(מעלה השערה)
לגבי השאלה ב'שיחה שהועברה' יכול להיות שזה הפניה אליכם,
יש לכם תא קולי? (לאחרונה התא הקולי עולה תשלום נוסף)
אם אין לכם - יכול להיות שיש הפניית שיחות למספר שלכם, (כלומר- מי שמתקששר אליכם - הוא מופנה למספר שלכם...)

• הוסף לסימניות
*43 עלתה בעבר כסף בחלק מהחברות.
לא יודע מה כיום.

ב99% מהמכשירים ניתן להגדיר לבד בהגדרות שלא ישלח מזהה מתקשר. ו#31# זה קיצור דרך להגדרה הזו במכשיר.

• הוסף לסימניות
מקפיץ....
גם אצלי זה ככה , גולן, נוקיה 225
מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה