דרוש מידע שיחה נכנסת מ-מס הכנסה מזה אומר?

• הוסף לסימניות
לא עניתי להם ואשמח לדעת בדחיפות מזה אומר שמס הכנסה מתקשרים?

• הוסף לסימניות
לא עניתי להם ואשמח לדעת בדחיפות מזה אומר שמס הכנסה מתקשרים?
הגשתם דו"ח שנתי בעצמכם והיה חסר מסמכים שהיה צריך לצרף?
יש לכם עסק?
כדאי לבדוק באזור האישי באתר אולי השאירו לכם מכתב

• הוסף לסימניות
הגשתם דו"ח שנתי בעצמכם והיה חסר מסמכים שהיה צריך לצרף?
יש לכם עסק?
כדאי לבדוק באזור האישי באתר אולי השאירו לכם מכתב
יש לי עסק- עוסק פטור.
יש לי רואת חשבון והיא הגישה טפסים.

• הוסף לסימניות
יש לי רואת חשבון והיא הגישה טפסים.
תתקשר לרואת חשבון ותגיד לה שניסו להתקשר אליך,
אולי יש חוב שלא שולם, או שחסר מסמכים בדו"ח שהוגש

• הוסף לסימניות
ההודעה היחידה שכתובה לי שם מהיום- שהתוקף של התעודת זהות נגמר עוד כמה חודשים...

• הוסף לסימניות
שתוקף של ת.ז. פג התוקף זה נראה לי כתוב באתר ממשלתי
יש ממש אתר של המס הכנסה ושם ההודעות נראות אחרת
בכל מקרה אם יש לך רואת חשבון הייתי מתייעצת איתה - היא אמורה לראות את ההודעות

• הוסף לסימניות
הסתדרתי,
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה