שיחזור קבצי וידאו ובעיית קורא כרטיסים

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן הכנסתי כרטיס זיכרון באמצעות קורא כרטיסים למחשב שלי ולאחר כמה דקות הכרטיס החל להעלות לאט, וכשהוצאתי אותו- הוא נמחק. ז"א, היה נדרש לאתחל אותו כדי להשתמש בו שוב, ואת הקבצים אי אפשר היה לראות. בלית ברירה שחזרתי את הקבצים באמצעות תוכנה recuva ששיחזרה לי את רוב הקבצים. החלפתי קורא כרטיסים והבעיה חזרה שוב, והפעם תוכנת recuva לא הצליחה לשחזר לי את קבצי הוידאו.
1. מישו שמע פעם על בעיה כזו? הבעיה במחשב או שבמקרה 2 קוראי הכרטיסים השונים היו עם וירוס?
2. איפה ניתן לשחזר את קבצי הוידאו? התוכנה מזהה לי אותם אבל אין אפשרות לצפות בהם.
תודה

• הוסף לסימניות
אני סבור שזה בעייה של מגעים. נוצר איזשהו קצרון תוך כדי ההכנסה שמוחקת את מערכת הקבצים.
בקשר לקבצי הוידאו, נסו פתיחה באמצעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1107368:
אני סבור שזה בעייה של מגעים. נוצר איזשהו קצרון תוך כדי ההכנסה שמוחקת את מערכת הקבצים.
מה אפשר לעשות עם זה?
נכתב ע"י שמח לעזור;1107368:
בקשר לקבצי הוידאו, נסו פתיחה באמצעות.
לא עוזר, אין אפשרות לשחזור?

• הוסף לסימניות
בקשר לקצר, קורא כרטיסים אחר (זה גם יתיר את הספק מי אשם).

בקשר לקבצי הוידאו, אם Recuva מראה שחזור מוצלח, ולפני השחזור מסומנים כקבצים "טובים", אין לי הסבר לתופעה.

שים לב שבכרטיס המצלמה בנוסף לקבצי הוידאו יש לעיתים קבצי תצוגה מקדימה לוידאו, הם לא אומרים להיפתח ע"י שום תוכנה, הם משמשים את התוכנה של המצלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה