שיחזור תמונות חשובות מכרטיס זיכרון

• הוסף לסימניות
צילמתי בר מצוה בשבוע שעבר, כשחיברתי את הכרטיס למחשב ע"מ להעביר את התמונות, התחלתי להסתכל קודם בתמונות, אחרי כ5 תמונות פתאום היה כתוב שאין תצוגה, ניסיתי לצאת ולהכנס, אך אז המחשב כתב שבשביל להשתמש בכרטיס צריך לאתחל אותו, כמובן שלא עשיתי את זה וניסיתי להסתכל בתמונות במצלמה- אין!!! המצלמה כותבת אותו דבר!!!!!!!!!! יש מישהו שנתקל בדבר כזה ומצא פיתרון?????? דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י waxtudio;901282:
צילמתי בר מצוה בשבוע שעבר, כשחיברתי את הכרטיס למחשב ע"מ להעביר את התמונות, התחלתי להסתכל קודם בתמונות, אחרי כ5 תמונות פתאום היה כתוב שאין תצוגה, ניסיתי לצאת ולהכנס, אך אז המחשב כתב שבשביל להשתמש בכרטיס צריך לאתחל אותו, כמובן שלא עשיתי את זה וניסיתי להסתכל בתמונות במצלמה- אין!!! המצלמה כותבת אותו דבר!!!!!!!!!! יש מישהו שנתקל בדבר כזה ומצא פיתרון?????? דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!

JPEG או RAW?
איזה כרטיס?

• הוסף לסימניות
תנסו להחליף קורא כרטיסים אבל מן הסתם זה יצטרך שחזור

• הוסף לסימניות

קרה לקולגה שלי, וניסיונות שחזור ביתיים לא הועילו. יש מלא תוכנות שחזור, חלקן חינמיות וחלקן בתשלום (אבל מאפשרות לך להריץ אותן על הכרטיס ולךראות אם יש תוצאות, ורק אם יש - לקנות את התוכנה).
אם לא תצליח לבד בבית - קח את הכרטיס לשחזור במעבדה. (למשל מעבדת בית הצילום ברמת גן, המעבדה הרשמית של קנון, מתעסקים בזה.) לקולגה אחר שלי הם שיחזרו תמונות בכרטיס ב-200 ומשהו ש"ח. מצד שני - לא כל התמונות שוחזרו.

ובפעם הבאה: גם בשעת לחץ, אתה מוזמן להתחשב בגולשי הפורום ולתת כותרת עניינית לשרשור שלך. זה לא נעים לקרוא כותרת כזו בפורום.
חוץ מזה, אם אתה נותן כותרת עניינית - מי שאין לו מושג לא ייכנס. יותר מתחשב מצידך.

• הוסף לסימניות
אפשר לשחזר לדעתי
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
פעם אחת מחקו לי בטעות את כל התמונות מהכרטיס.
ומישהו אחר שקצת מתעסק בתוכנות שיחזר לי את כל התמונות בכמה דק'.
יש תוכנה שמשחזרת את הפעולה האחרונה, הבנתי שכיום כמעט בכל פוטו עושים את השרות הזה..

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
בספור דומה (של כרטיס של חבר) הצלחתי פעם לפרמט את הכרטיס ואז לשחזר.
אם החומר יקר הייתי משקיע כמה מאות אצל חברה ולא בבית.

חשוב לבדוק שזו באמת חברה שמשתמשת בציוד כבד יותר ולא פוטו שישתמש בדיוק באותה תוכנה שיש לי בבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mמשה;901452:
פעם אחת מחקו לי בטעות את כל התמונות מהכרטיס.
ומישהו אחר שקצת מתעסק בתוכנות שיחזר לי את כל התמונות בכמה דק'.
יש תוכנה שמשחזרת את הפעולה האחרונה, הבנתי שכיום כמעט בכל פוטו עושים את השרות הזה..

בהצלחה...
כל סיפור הוא אחר. תתפלא כמה דברים שונים יכולים לקרות בתוך הצעצוע הזה... (כרטיס זיכרון.)
כל פעולה שגרמה להיעלמות התמונות - עשויה לגרור תוצאות אחרות, חלקן בלתי הפיכות לחלוטין.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת DIR ויש לה אחוזי הצלחה רבים,
בפוטו משתמשים בה...
תנסו.

• הוסף לסימניות

ב"רואים עולם בפ''ת" שחזרו לבת שלי כרטיס כזה ללא
תשלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!! :)

• הוסף לסימניות
ברוך השם, לקחתי את הכרטיס ל'סטודיו פז' באשדוד והוא שחזר לי כמעט את כל התמונות (כל החשובות בכל אופן - שוחזרו) כך שתודה לכל הממליצים והמשתתפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה