כללי שיחזור תקיה שנמחקה לצמיתות

• הוסף לסימניות
האם יש מצב לשחזר תקיה שנמחקה לצמיתות? (כמובן בטעות)
או שלומר קדיש?

• הוסף לסימניות
כן ע"י תוכנת שחזור.
חפשי כאן, העלו אותה כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
תוכנה RECUVA (שיחזור קבצים)

• הוסף לסימניות
הנה לך בקובץ המצורף.

רק יש לשים לב למספר דברים!
1. לא לשמר יותר על אותו הכונן עד לאחר השיחזור.
2. לשחזר לתקייה אחרת
3. התוכנה לא משחזרת קבצי אדובי (בכל אופן אצלי...). רק תמונות, סרטונים, קבצי אופיס ו-PDF.

קבצים מצורפים

• Recuva_v1.39.509.rar
    3.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שוב אני עולה על פורום לא לי, אני צריכה לדעת איך מעלים נושא חדש, רוצה חוו"ד/עזרה בשיפוץ עבודה מהירה.
מישהו מוכן לתדרך אותי איך מעלים נושא חדש??
תודה!!
(אגב, בהרשאות כתוב לי: אתה יכול לפרסם נושאים חדשים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1674076:
שוב אני עולה על פורום לא לי, אני צריכה לדעת איך מעלים נושא חדש, רוצה חוו"ד/עזרה בשיפוץ עבודה מהירה.
מישהו מוכן לתדרך אותי איך מעלים נושא חדש??
תודה!!
(אגב, בהרשאות כתוב לי: אתה יכול לפרסם נושאים חדשים)

כנסי לפורום איש את רעהו ותפרסמי נושא חדש

• הוסף לסימניות
איך מתקדמים מכאן?

:confused:

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 42.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
התחתון ביותר. שחזר את כל הקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה