התייעצות שיטה עיוורת, סיכום טיפים זבנג וגמרנו

• הוסף לסימניות
בהקלדה עיוורת יש 2 פרמטרים:
1. לדעת בעיוור את מיקום האותיות
2. קצב ההקלדה
את פרמטר מספר 1 סביר לדעת תוך שבוע אם היתה הכרות מוקדמת עם המחשב.
לרכוש את הקצב המהיר והמשתלם להקלדה אורך זמן. אין קיצורי דרך.
יש אפשרות להפוך את הדרך לנעימה יותר דרך המשחקים או הקלדת טקסטים שנעים להקליד.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני למדתי בערך חודש עברית
בתוכנה\משחק של אצבע שמדברת.
זה היה פעם בקורונה, כשהיה לי זמן פנוי...
אנגלית אח"כ פשוט הקלדתי באותו עיקרון, ותוך בערך חודשיים של הקלדה הקצב נהיה די מהיר
היום הקצב שלי בשתי השפות הוא ממש תקתוק מהיר
מה שבעיקר עושה את זה, זה לא להתייאש, וגם כשכותבים טקסטים לא ארוכים - להקליד בעיוור.
אחרי שמרגישים בטוח עם המיקומים של האותיות על המקלדת - לשים לב לקצב ולנסות להגביר.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
מישהו יודע על 'קליקון' למה הא לא נפתח לי במחשב?
אולי הוא לא תואם לווינ' 11?
מופיע לי חלון עם כל מיני סימני שאלה וכאלה, והתוכנה נסגרת,
אשמח מאוד אם למישהו יש מידע בעניין,
או לחילופין תוכנה אחרת ללימוד הלדה עיוורת על המחשב - בלי רשת,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
התוכנה קליקון כן עולה על ווינדאוס 11, אולי הורדת את התוכנה מקישור לא חוקי.
וחוץ מזה יש גם חוברות פיזיות ללימוד שיטה עיוורת, אומנם פחות נוח אך אם את/ה רוצה ללא רשת -
אולי זה יהיה לך טוב....

• הוסף לסימניות
אם זה מאד חשוב לך, קחי בתור "קורס לכתיבה עוורת" ותשבי על זה כמה שעות ביום. אני מאמינה שתוך זמן ממש קצר אפשר לקלוט. תלוי כמובן גם בגיל...
אני למדתי לפנים המון שנים, גם בלימוד עצמי. זה משהו שכשרוכשים אותו, כמו רכיבה על אופנים או שחיה, לעולם לא שוכחים.

• הוסף לסימניות
התוכנה קליקון כן עולה על ווינדאוס 11, אולי הורדת את התוכנה מקישור לא חוקי.
וחוץ מזה יש גם חוברות פיזיות ללימוד שיטה עיוורת, אומנם פחות נוח אך אם את/ה רוצה ללא רשת -
אולי זה יהיה לך טוב....
ניסיתי דרך כמה קישורים שונים שעלו פה
לא הצלחתי
על חוברות פיזיות אני לא אשב, חבל על הזמן,
רק עם משחקים כאלו אני מאמין שאני אצליח לשבת להתאמן

• הוסף לסימניות
צריך לנסות איך זה,
יש לי 2024
אבל זה לא תחליף לכתיבה,
תודה בכל אופן, זה מעניין!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אשמח לדעת אם אני יודעת איפה נמצא כל האותיות ויש לי קצב מהיר (ללא עיוורת)
אני חייבת לדעת איזה כל אצבע אחראית על אות?
או רק מלמעלה והעיקר לא להסתכל כי:
1. בתוכנות ומשחקים לא ממש מלמדים את זה יותר נותנים מלל ואותיות והעיקר שיהיה מהר.
2. האצבעות בורחות וזה ממש קשה.
אשמח לתשובתכם,
תודה :)

• הוסף לסימניות
אם רוצים להפיק באמת את התועלת מההקלדה לייעל ולמהר
זה חייב לבוא ביחד עם המקש המדויק לכל אצבע (לפחות לטעמי)
כל השיטה הזאת של ההקלדה עיוורת מבוססת על חלוקה שווה בין האצבעות ומינימום הזזה בין הקלדת תווים
1. בתוכנות ומשחקים לא ממש מלמדים את זה יותר נותנים מלל ואותיות והעיקר שיהיה מהר.
שם כמובן זה בהתבסס על כך שכבר יודעים את המיקום של האותיות, אפשר למצוא מקומות שכן מלמדים את זה ולהתמקד רק בזה בהתחלה
2. האצבעות בורחות וזה ממש קשה.
מסכימה ממש, במיוחד אם כבר קודם יודעים להקליד מהר
בקלות אפשר לוותר ולחזור לדרך לשיטה הרגילה..

אבל מה שבטוח שההשקעה שווה, בסוף זה שריר וכמו בהרבה דברים אחרים בהתחלה קשה
עם דבקות במטרה ואימון שוב ושוב זה בהחלט נרכש עד שכבר לא ברור איך היה אפשר לחשוב אחרת:)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
@זיתים תודה על העידוד,
כבר חשבתי להתייאש..
תוך כמה זמן אדם נורמלי אמור לדעת להקליד עם השיטה עיוורת? (מהר - לפחות כמו בלי העיוורת)

• הוסף לסימניות
מהר משתנה מאחד לאחד
הממוצע הוא בערך 40 מילים לדקה (כמובן לשאוף ליותר מזה)

חודשיים עם תרגול קצר איכותי ועקבי יום יום יביא בהחלט לתוצאות טובות
ממליצה לעקוב מדי פעם מה המהירות לדקה, נחמד לראות איך זה משתפר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה