שיטת מצליח

• פותח הנושא ahnh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ושוב עם שיטת המצליח של חברות התקשורת
התחברתי לפני חודש לאורנג' וסוכם עם הסוכן שאני לא יחוייב עבור דמי המשלוח בתנאי שאני לא עובר לחברה אחרת 3 חודשים

אתמול קיבלתי חשבונית וחוייבתי עבור דמי המשלוח ע"ס 50 ש"ח

כמובן התקשרתי לשרות לקוחות,
הסברתי לנציג מה סוכם עם הסוכן..... אני בודק....... בסדר אני יזכה אותך על הסכום...אמרתי לו... אז אהה "לא הצליח":)
לקח לו כמה שניות לקלוט במה מדובר, ואז הוא אומר לי לא הצליח לך כי אין לך שום הוכחה שהסוכן הבטיח לך את הנ"ל ובכל אופן אני יעשה לך טובה ואני יזכה אותך:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר "לא הצליח"
את יכול/ה לדרוש ממנו את הקלטת השיחה שזה בכלל עברת אליהם - שיוכיחו את זה הם! או שתעשי הכחשת עסקה.....
ואז ממילא ישמעו את ההבטחה של הסוכן.
הגיע הזמן לשנות להם ובעיקר לנו את התפיסה:
הם צריכים אותנו!!! לא אנחנו אותם!!!!! הם עובדים בשבילנו!! לא אנחנו בשבילם!!!
אז לא לפחד לדרוש...

• הוסף לסימניות
ועוד דבר חשוב ובסיסי- שאצלנו בעבודה זה כלל ברזל!
לדרוש הבטחות כתובות.
אני אומרת בשיא הנחמדות ומתעקשת על זה עוד יותר בנחמדות
תשלחי לי בבקשה פקס או מייל שמאשר את כל מה שהבטחת לי עכשיו.....
אוהוהוהו כמה שזה מחייב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmc;1343640:
אין כזה דבר "לא הצליח"
את יכול/ה לדרוש ממנו את הקלטת השיחה שזה בכלל עברת אליהם - שיוכיחו את זה הם! או שתעשי הכחשת עסקה.....
ואז ממילא ישמעו את ההבטחה של הסוכן.
הגיע הזמן לשנות להם ובעיקר לנו את התפיסה:
הם צריכים אותנו!!! לא אנחנו אותם!!!!! הם עובדים בשבילנו!! לא אנחנו בשבילם!!!
אז לא לפחד לדרוש...

יש דבר כזה לבקש הקלטה?
נראה לך שהם יתנו?

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי עם חברה אחרת, דרשתי והסכימו לתת לי. לא בהתלהבות ובסחבת, אבל כן. יש כזה דבר לתת הקלטה.
בשביל מה הוא מקליט? רק בשבילו?? :cool:
ואם את באה בדרישה שהם צריכים להוכיח שהייתה בניכם שיחה בכלל, אז בטח שנושא ההקלטה יעלה על הפרק.

• הוסף לסימניות
ולהבא, כדאי גם להקליט לבד,
לכמה היום אין נגן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה