דרוש מידע שייקר נינג'ה איזה דגם?

• הוסף לסימניות
הקישור לא נפתח לי אבל יש לי נראה לי את הדגם הזה הוא 1200וואט והוא פצצה לדעתי אם כבר קונים שווה לקנות עם כל החלקים כי אח"כ להוסיף חלקים זה ממש יקר וכשקונים הכל ביחד ההבדל במחיר הוא כמעט לא משמעותי

• הוסף לסימניות
הקישור לא נפתח לי אבל יש לי נראה לי את הדגם הזה הוא 1200וואט והוא פצצה לדעתי אם כבר קונים שווה לקנות עם כל החלקים כי אח"כ להוסיף חלקים זה ממש יקר וכשקונים הכל ביחד ההבדל במחיר הוא כמעט לא משמעותי
זה נפתח?
לזה אתם מתכוונים?

• הוסף לסימניות
תלוי מה את מחפשת, רק שייקר או גם מעבד מזון והמון אביזרים וחלפים

אני קניתי את הדגם CB103
באזור 420 ש"ח במחסני חשמל
הוא עוצמתי ומעולה, מרסק בכיף גם קרח, שקדים וכל מה שאני דוחפת לשייק:)

בחרתי בו כי התלהבתי מהמיכל הנוסף שמשמש לממרחים, פרוזן וכאלה
בתכלס אני לא משתמשת במיכל ההוא אלא במיכל שייק הרגיל,
רק שימי לב לגודל המייכל שכל שייקר כולל אם הוא מתאים לצורך שלך.

לאחרונה נשבר לי המיכל הרגיל (של 750 מ"ל) והזמנתי חדש של 900 מ"ל וזה חלום
ככה מכינה בבת אחת כמות גדולה לכל הילדים שמתגרים ממני........

• הוסף לסימניות
תלוי מה את מחפשת, רק שייקר או גם מעבד מזון והמון אביזרים וחלפים
כי רק לשייקר יש להם כמה דגמים......
הדגם שיש בו 3 דברים (בלנדר, שייקר, ומעבד מזון.) שווה?
כי יש לנו מעבד מזון של סאווטר ובלנדר אצל המקסר של קנווד
השאלה אם זה הרמה מה שיש לנינג'ה?
זה נוח שזה במכשיר אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה