דרוש מידע שילה הקדומה

• הוסף לסימניות
הייתם שם? כמה הדרך לשם מסוכנת?

• הוסף לסימניות
הייתי בשילה הרבה פעמים. איך מודדים סכנה? אף פעם לא זרקו עלי אבן, לא ירו עלי ולא דקרו אותי ב"ה.
עוברים בתוך כפרים ערביים?

• הוסף לסימניות
מירושלים לא עוברים ממש בתוך כפר, אפשר רק לראות אותם מציצים מעבר להרים. מכיוון אריאל עוברים לחלקיק שניה בתוך כפר לא גדול..
בעיני האזור ממש התפתח בשנים האחרונות וממש לא מפחיד לנסוע שם.

• הוסף לסימניות
ממא מיה, איזה אשכול ישן, מה לגבי עכשיו אחרי חיסוללו של סינוואר(יחיא) ימח שמו וזיכרו ושימות היום (מוחמד)

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם ומכיר טוב את האיזור
אין מקום שאין בו בכלל סכנה אבל האיזור מאוד רגוע ושקט ואין כפרים עוינים משמעותית בדרך .
מב''ב זה קצר ואין משהו מיוחד בדרך
(אפשר להסתובב ללא נשק ובטח ללא רכב ממוגן (בלי אחריות וגם בתל אביב ב''ב וירושלים כבר קרו דברים)
ואגב המקום מדהים!! מרגש מאוד להיות שם, ויש שם הרבה מה להנות מחוויה יהודית עתיקה
ויש עוד מקומות הרבה מאוד יפים באזור (הערבים יודעים למה הם ביו''ש. כי זה המקום הכי יפה בארץ)

• הוסף לסימניות
מקום מדהים ומותאם לאנ"ש
מחבר למה שלומדים על תפילת חנה וכו'
בעיני חייבים לקחת לשם את כל ילדי החיידרים ובית יעקב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה