כללי שילוב עברית ואנגלית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי ספר, שכמעט בכל משפט שני שלו יש מילה או שתיים באנגלית.
איך אני מגדירה שכל העברית תהיה בסגנון אחד, והאנגלית תותאם מייד לסגנון אחר, בלי ללכת ולסמן כל מילה אנגלית ולהחיל עליה סגנון?

דוגמא:
"הספר כתוב בעברית, אבל יש בו הרבה מילים ב-ENGLISH ואני צריכה להחיל סגנונות שונים על כל SAFA".

• הוסף לסימניות
בחיפוש והחלפה.

• הוסף לסימניות
אפשר קצת להרחיב בבקשה?
מה אני אמורה לחפש, ובמה להחליף?

• הוסף לסימניות
בחיפוש grep
לחפש [a-z]

• הוסף לסימניות
בחיפוש לא צריך גרפ.
חיפוש ENGLISH USA, ואז לתת לו סגנון שיצרת לאנגלית..

• הוסף לסימניות
כתבתי על זה טיפ בפרוגלטר האחרון

• הוסף לסימניות
אם את בCS5
הכיני סגנון פיסקה לאותיות האנגלית
כתבי בסגנון פיסקה של הטקסט העברי בלשונית של הגרפ את הנוסחה הזו:
u\l\
ותני את הסגנון תו שהכנת לאנגלית.
זה יעבוד לך אוטומטית, כל פעם שימצא אות באנגלית, גדולה או קטנה, מיד הוא יתן את הסגנון תו שהכנת לאנגלית.
אני גם עובדת עם חוברות כאלו וזה עובד נפלא גם תוך כדי הקלדה.
חסל סדר החיפושים של האותיות באנגלית והעבודה הידנית...

קבצים מצורפים

• 2012-06-11_121211.jpg
    KB 114.6 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה