דרוש מידע שימוש בזכאות למשקפיים של הקו"ח עבור אח?

• הוסף לסימניות
לגבי אשתך-תשאלו מורה הוראה
אנחנו שאלנו לגבינו מורה הוראה והוא אמר שזה גזל גמור ואין שום היתר לגנוב גוף ציבורי
גם לגבי סל לידה בזמנו(שקנו עגלות)פסקו לנו שזה גזל.
כל אחד כמובן ישאל את הרב שלו.

• הוסף לסימניות
מקור לזה שזה מלכ"ר אתה יכול לבדוק לבד.
מקור לזה שזה מותר ככה הרב שלי פסק לי.
ושכל אחד ישאל את רבותיו.
אני שאלתי את הרב שלי לפני 4 שנים שהיה חגיגת עגלות על הקופות חולים.
קשה לי להאמין שהבנת נכון את הנימוק לפסק
גם רוב המעונות הם מלכ''רים, ויש ארגוני חסד.
מותר לגנוב ולגנוב מהם?

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שהבנת נכון את הנימוק לפסק
גם רוב המעונות הם מלכ''רים, ויש ארגוני חסד.
מותר לגנוב ולגנוב מהם?
אני הבנתי מצוין אתה הבנת פחות.
כנראה הביעה בהסבר שלי.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי את הרב שלי לפני 4 שנים שהיה חגיגת עגלות על הקופות חולים.
זה שונה במהות שם הגיע לך הכסף עבור הילד הזה
והשאלה האם למלכ"ר יש סמכות להגביל את השימוש
כאן הזכות היא למשקפיים למי שצריך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה