- הוסף לסימניות
מותר לשים בתיק עבודות עיצובים שעיצבתי במסגרת העבודה במשרד פרסום או בית דפוס? מה מקובל לעשות?
לשאול אותם/לבקש רשות.נכתב ע"י דאבל אימפקט;1585595:מה מקובל לעשות?
נכתב ע"י stsh;1586072:מותר להציג עבודות אלו בתיק עבודות - מקובל מאוד.
נכתב ע"י לנדא;1586812:מנסיון...
כדאי לבקש רשות אם רוצים לא "לשרוף קשרים" מכיון שרב המעסיקים יתרגזו לראות עבודות ששיכות להם שפורסמו ללא בקשת רשותם...
עם זאת יש לקחת בחשבון שיש מעסיקים שלא יסכימו גם תמורת קרדיט (הכרתי לפחות שתיים כאלו...) ההגיון שלהם הוא שאם מדובר בעבודות מיוחדות, הם היו רוצים שהעבודות האלו ימשכו לקוחות אליהם ולא אליך...
בייחוד אם את בונה את תיק העבודות כשאת עוד עובדת אצלם, (אך מנסיון, גם אם לא...)
אם יש לך הרגשה שהמעסיק לא יסכים:
אולי... כדאי לברר הלכתית, ואם זה מותר, לשים בלי לשאול,
מאשר לשאול והענות בשלילה...
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1587133:זה מתאים במיוחד למצבים של קריאייטיב וכו', שאז לא הוגן בעיניי לקחת גרעין שצוות שלם עבד עליו ולשים ביצוע קומפלט בלי לציין שהתכנון לא שלי.
בקשר לפונטביט, אני מאד מבינה את זה.
בת-דודה שלי עבדה עם חברות מובילות בעולם במסגרת משרד פרסום וכשהעלתה לאתר שלה עבודות שביצעה שם קיבלה תביעה מאתר מכובד מאד שתבע זכויות יוצרים על התמונות. ההגיון הוא שאת מקבלת תועלת ביצירת קשרים עסקיים ע"י תמונות שלא רכשת.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1587133:זה מתאים במיוחד למצבים של קריאייטיב וכו', שאז לא הוגן בעיניי לקחת גרעין שצוות שלם עבד עליו ולשים ביצוע קומפלט בלי לציין שהתכנון לא שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים