כללי שינוי גודל תמונה בפרופורציה

• הוסף לסימניות
היי,

האם יש אפשרות / כלי באילוסטרייטור שיאפשר להקטין / להגדיל תמונה אבל שעדיין ישמור על הפרופורציות של התמונה?
אודה לעזרתכם הדחופה!

• הוסף לסימניות
עם ה shift

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י fomedia;2350489:
את זה אני יודע, אני מתכוון לדוגמא, שהתמונה מגיעה בצורת ריבוע ואני רוצה לשנות את הגודל למלבן אבל שהתמונה לא תתעוות...זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
תן דוגמה מתוכנה אחרת.
איך לא תתאוות אם מתחתם?
מה יכנס לרווח?

- דגאיש

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מסיכה ולהסתיר חלק מהתמונה כך שיהיה מלבן.
לא נראה לי שיש אפשרות אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י T.D.A;2350493:
את זה אני יודע, אני מתכוון לדוגמא, שהתמונה מגיעה בצורת ריבוע ואני רוצה לשנות את הגודל למלבן אבל שהתמונה לא תתעוות...זה אפשרי?

אם אתה מתכוון למסגרות תחימה שיש באינדיזיין לתמונות ואפשרויות Fitting, אז עד כמה שידוע לי אין את זה באילוס'.

מה שכן, אתה יכול לחדש את המלבן שאתה רוצה מעל לתמונה, לבחור אותו ואת התמונה וללחוץ Ctrl+7 ולעשות מסיכה. אחרי זה בחלון השכבות אתה יכול לבחור רק את המסיכה,
ולשנות אותה עם החץ השחור/הלבן איך שבא לך, והתמונה תישאר כרגיל.

מקווה שעזרתי,
ובהצלחה!

נ.ב. כתבתי ביחד עם הניק "אוויר":D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה