מידע שימושי שינוי ווליום בבלוטוס

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון סמסונג E3300 תומך כשר וכשהוא מחובר בבלוטוס לא ניתן לשנות בו ווליום אלא רק בווליום של האוזניות.
השאלה מה עושים כאשר אני מתחבר לבלוטוס אלחוטי בלי אופציה לשנות ווליום! יש למישהו פיתרון?

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון סמסונג E3300 תומך כשר וכשהוא מחובר בבלוטוס לא ניתן לשנות בו ווליום אלא רק בווליום של האוזניות.
השאלה מה עושים כאשר אני מתחבר לבלוטוס אלחוטי בלי אופציה לשנות ווליום! יש למישהו פיתרון?
גם אני נתקעתי בנושא, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי!
לחיצה כפולה על האוזניה הימנית מגביהה ולחיצה כפולה על האוזן השמאלית מנמיכה.
כמו כן, לחיצה בודדת על כל אחת מהאוזניות משהה ומחזירה את השיר, לחיצה משולשת בצד ימין לשיר הבא, ובצד שמאל לשיר הקודם (או הפוך)
ככה זה אצלי לא יודע אם חברת אוזניות הבלוטוס שלכם גם עשתה ככה.

• הוסף לסימניות
כמו כן, לחיצה בודדת על כל אחת מהאוזניות משהה ומחזירה את השיר, לחיצה משולשת בצד ימין לשיר הבא, ובצד שמאל לשיר הקודם (או הפוך)
יש לי JBL ולחיצה אחת בימין משהה, אחת בשמאל מעבירה קדימה, שתיים בשמאל אחורה, שתיים בימין כלום!

• הוסף לסימניות
איזה אוזניות יש לך?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה