כללי שינוי כיוון בכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח כרטיס ביקור, איך שהוא נאלצתי לעצב גם את הלוגו-לא היה לוגו לחברה ובלי לוגו זה מגוחך.
בהתחלה הלקוח אמר שהוא לא רוצה 2 צדדים רק צד אחד. שיניתי לו את זה ופתאום הוא אומר שרצה משהוא יותר "הייטקי". מתיש.....
יש לכם אולי רעיון לכיוון? אחרי שעבדתי על זה זה נעול אצלי במוח (תרתי משמע:rolleyes:)
(השם בכרטיס בדוי.)

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור מוח הפקות.jpg
    KB 57.9 · צפיות: 16
  • כרטיס ביקור מוח הפקות2.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 14
  • כרטיס ביקור מוח הפקות3.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מה הקשר הייטקי לארוע?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאולי הוא מתכוון למשהוא יותר חלק

• הוסף לסימניות
פתאום עלה לי רעיון. איך זה?

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור מוח חדש3.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 13
  • כרטיס ביקור מוח חדש2.jpg
    KB 51.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הצד האחורי פסדר. הקדמי לא.
האחורי בעצם אפילו יותר מבסדר. הוא מאד מודרני כזה, על גבול הסנוביות ויתכן שזה מה שלקוחך התכוון.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאחורי עומד בדרישותיו - אבל בקדמי יש פספוס.
אולי גם מקדימה הרקע צריך להיות שחור

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אשמח לדעת למה אתם קוראים אחורי ולמה קידמי.
אני בעצמי לא יודעת...

• הוסף לסימניות
הקדמי זה עם המלא מוחות

• הוסף לסימניות
זה לא נגמר....עשיתי עוד סקיצה (תודה על הפקוג'קטורים-למי שהעלה) וחשבתי שזה מעולה, אבל זה מה שהלקוח כתב לי:
האמת שאני מעט מאוכזב . הרעיון חמוד אך לו הייתי מקבל כרטיס כזה , הייתי משייך אותו לתאורה , ולא להפקות אירועים
אולי כנסי בגוגל ותכתבי כרטיסי ביקור ותראי דברים מהממים
אני עדיין מעוניין להיצמד לרעיון שלי של איור ראש כנוונתי למוח אחורי כאילו צילום עורף שזה יותר מתקשר . למוח שמאחורי האירוע
כמו כן לא כותבים מייצרים . אלא יוצרים
.....אל תכעסי אבל עשית דברים יותר מעניינים.

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור מוח ספוטים.jpg
    KB 85.9 · צפיות: 14
  • כרטיס ביקור מוח ספוטים2.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 13
  • כרטיס ביקור מוח ספוטים3.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נשמע לקוח מפגר!!בשביל מה הוא הולך למעצבת? בשביל להגיד לה שתלך לגוגל, זרקי אותו!

• הוסף לסימניות
עשית דברים מהממים, ואם הוא ראה דברים יותר מהממים, סימן שהוא לא מבין בגרפיקה, כי העיצוב הזה הוא לא משהו שרואים בכל יום.

• הוסף לסימניות
נכון

• הוסף לסימניות
באמת יפה. תראי לו את האשכול שפתחת ותסבירי לו כמה הגרפיקאים מתלהבים מהעבודות שלך!!!
(ממש כך)
הכרטיס האחרון ממש מדהים ולא רק יפה!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תשמעי, אחד יותר יפה מהשני. בן פורת יוסף יש לך רעיונות וביצועי על.
העניין הוא להגמיש את דעת הלקוח...
חוץ מזה לא סגרת איתו על כמה סקיצות (אני נותנת 3) ? זה עלול להיות אינסופי
בהצלחות רבות

• הוסף לסימניות
לדעתי הכרטיס האחרון הוא למעלה מכל הצפיות. הוא מושלם.

אם הוא רוצה כמו גוגל - תעשי לו כמו גוגל (וגם תכתבי לו "יוצרים"...) רק תודיעי לו מראש שזה לא הרמה שלך לכן לא תשימי את הקרדיט שלך.

בהצלחה. לקוחות זה עם מתיש.

• הוסף לסימניות
טוב, אם לשפוט על פי מכתבו, שם החברה לא ממש מתאר את תכולת גולגלתו.

אגב, התוצאות הראשונות בגוגל ל"כרטיסי ביקור" הן גועליות בהחלט, ובמיוחד הקישורים הממומנים שמציעים עיצובים בנוסח האייטיז.

• הוסף לסימניות
אולי הכיוון הזה יותר ירצה אותם!
תשים בתור רקע !
(ותוסיף תמנון מעל שמסדר את הכל! סתאאאם!).

קבצים מצורפים

• 803276_93530530.jpg
    3.2 MB · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה