שינוי מהירות באפטר

• הוסף לסימניות
יש דרך פשוטה להאט קצב הסרטה?
אם כן, מהי?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה!!

• הוסף לסימניות
א. בפרימייר, זה הרבה יותר פשוט, לחיצה ימנית על הקליפ ובחירה speed-duration ושינויי לאורך הרצויי.

ב. אם את מתעקשת על אפטר,
לחיצה על הקליפ בחלון הטיים ליין, לחיצה cntrl+alt+t ונפתחים שני קיפריימים, גוררים את השני קרוב או רחוק יותר על מנת לשנות מהירות, שימי לב להאריך את השכבה בעצמה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כאן זה יותר בקלות

• הוסף לסימניות
חבל שאתם עובדות כ"כ קשה.
בפרימייר- יש לך כלי שברגע את עושה איתו, בתמונה המצורפת..
פשוט גוררת איתו את הקליפ.
ובאפטר- כמו שקליפס כתבה..

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 5.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפס;n4977927:
כאן זה יותר בקלות

למה אני לא רואה את האפשרות הזו?
צריך ללחוץ על משהו כדי לראות אותה?
עד עכשיו השתמשתי בלחצן ימני - טיים - טיים סטרצ'
ומה שכתבת מוצלח! איך אני מוצאת את זה? תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4979248:
למה אני לא רואה את האפשרות הזו?
צריך ללחוץ על משהו כדי לראות אותה?
עד עכשיו השתמשתי בלחצן ימני - טיים - טיים סטרצ'
ומה שכתבת מוצלח! איך אני מוצאת את זה? תודה!

כן,
צריך ללחוץ על הסוגרים שמסונות בצד שמאל למטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנייי;n4979319:
כן,
צריך ללחוץ על הסוגרים שמסונות בצד שמאל למטה...

תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה