שינוי סיסמא בנתב אלחוטי של בזק

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להחליף את את שם המשתמש והסיסמא בנתב אלחוטי של בזק.

איך אני עושה את זה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מחר אני אבדוק בעבודה איזה דגם.
האם השנוי הוא לפי הדגם או דרך המחשב?

• הוסף לסימניות
יש להיכנס לכתובת:
10.0.0.138
ושם בשם משתמש וסיסמה שהם:
Admin
Admin

• הוסף לסימניות
יש להיכנס לכתובת:
10.0.0.138
ושם בשם משתמש וסיסמה שהם:
Admin
Admin (שימו לב A זה אות גדולה)

להגדרת רשת אלחוטית בצד שמאל בתפריט יש "Wireless" להיכנס מתחת לטבלה יש מקום להחליף את שם הרשת ובסוף העמוד יש את הגדרות אבטחה אני לוקח רגיל את החמישי (אחד לפני האחרון) ואז מתוסף שורה להכנסת סיסמה (צריך להיות מינימום 8 תווים)

• תודה
Reactions: CDR
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים..
מה הדרך להחליף את שם המשתמש?

• הוסף לסימניות
אין שם משתמש
יש SSID (שם הרשת)
סוג אבטחה
וסיסמה
אלא אם אתה מתכוון שם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר

• הוסף לסימניות
כנראה הכוונה לשם של הרשת האלחוטית. זה גם שם בתווית הוויארלס.

• הוסף לסימניות
כאשר אני מצביעה עם העכבר על הקווים בצד מאל למטה (עוצמת הקליטה מהנתב)נפתח לי חלון עם הרשתות שבסביבה את שם הרשת שלי שאני מחוברת אליו ושאותו רואה כל מי שבסביבה .
חשוב לי לשנות ..

• הוסף לסימניות
זה נקרא SSID (שם הרשת) תסתכלו בתגובה למעלה איך משנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה