כללי שינוי צבע במעבר צבע

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה באינדי'. כשאני עושה מעבר צבע, ואני רוצה לשנות את הצבעים לחיצה עליהם לא פותחת לי חלון לבחירת צבע.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אתה גורר מחלון הSwatches (הצבעים) לתוך חלון המעבר צבע (Gradiant)

• הוסף לסימניות
בצורה זו יכול אני רק לשלב צבעים במעבר, אך לא לשנות את צבעי הקצוות. כיצד משנה אני אותם?

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות את כל 3 הצבעים, אם מוזיזים מחוון אחד מתוך ה3 תוך כדי מקש Shift לחוץ.

• הוסף לסימניות
החידוש של הוספת חלונות הצבע והדוגמיות ביצירת מעבר מופיעים בינתיים רק באילוסטריטור.
אולי בגירסאות הבאות יעבירו קצת מהשיפורים גם לתוכנות השכנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;689272:
החידוש של הוספת חלונות הצבע והדוגמיות ביצירת מעבר מופיעים בינתיים רק באילוסטריטור.
אולי בגירסאות הבאות יעבירו קצת מהשיפורים גם לתוכנות השכנות.
הם לא רצו להעתיק הכל מקורל בבת אחת.
אז הם עושים את זה בשלבים, ומחלקים אותם בין התוכנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;689221:

איפה ראית הגבלה של 3 צבעים?
ואולי תסביר מה עושה השיפט?

• הוסף לסימניות
נראה ששאלתי לא הובנה נכון. אך הסתדרתי - אני רציתי לשנות את שני הצבעים המופיעים בקצוות המעבר צבע (ברירת מחדל - שחור ולבן), לחיצה על דוגמיות הצבע לא הועילה לפתיחת חלון 'בורר הצבעים' ע"מ לשנות את הצבע (כםי שהורגלתי בתוכנות אחרות כפוטשופ וכיוצ"ב) אך עכשיו ראיתי שהדרך היא - לחיצה על הדוגמית הקטנה ושינוי הצבע בחלון הצבע או ע"י לחיצה כפולה על 'מראה הצבע' בחלון הכלים.

מה שכתב שלמה הוא עניין נחמד אחר באינדיזיין - אם רוצים ליצור מספר צבעים הדרגתיים, היינו לדוג' אדום, אח"כ אדום בהיר יותר ואח"כ עוד יותר, בחלון הצבע ע"י בחירת אחד המחוונים מצבעי היסוד לחיצה על שיפט והוזזה לאחד הצדדים נקבל את הצבע בהיר או כהה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה