שינוי קנ"מ

• הוסף לסימניות
שלום
קיבלתי קובץ אוטוקאד מלקוח, וזה תוכנית של בערך 170 מ"ר, אבל אצלי זה יוצא כ"כ קטן כמו כיור בגודל הסטנדרטי,
האם מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תגדילי ב-SCALE לפי הקנ"מ הרצוי

• הוסף לסימניות
האמת שאין לי מושג באיזה גודל זה עכשיו שאוכל לשנות את זה, יש מצב שאני שולח לך את זה לראות אם אפשר לסדר את זה בכמה דקות ?
ממש תודה

• הוסף לסימניות
ולפעם הבאה...
מה שאני עושה אני בודקת אם יש אלמנט/ מרחק מסוים שאני יודעת מה האורך שלו
לדג' יש לי שרטוט של דירה שאני יודעת שעובי הקירות 35 ס"מ
אני בוחרת את השרטוט עושה 'scale'
ואז 'אנטר' לוחצת על נקודה מסוימת בשרטוט ואז 'אנטר' 'r' שוב אנטר ואז מסמנת את טווח המרחק שידוע לי ב-2 לחיצות(35 ס"מ)'אנטר' והשרטוט כולו הופך לקנ"מ נכון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תבדקי באיזה מידה הקובץ מגיע. האם הוא בס"מ.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שיכול לעזור לי בענין הנ"ל - עדיין לא הסתדרתי,
שוב,
קיבלתי קובץ אוטוקאד מלקוח, וזה תוכנית של בערך 170 מ"ר, אבל אצלי זה יוצא כ"כ קטן כמו כיור בגודל הסטנדרטי,
האם מישהו יכול לעזור לי עם זה ? שאני ישלח לו את הקובץ ויסדר לי את זה?

דחוף דחווף
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יוצא קטן בהדפסה?

בד''כ באוטוקד משרטטים בקנ''מ 1-1
ומשנים את הקנ''מ בהגדרות ההדפסה.
אם השרטוט עצמו קטן אולי אולי SCALE של 100 יעזור
אם הבעיה בהדפסה ולא בתוכנה עצמה - צריך ללמוד איך להדפיס נכון בקנמ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה