עזרה שינוי שם משפחה - צריכים ויזה חדשה לארה"ב ?

• הוסף לסימניות
מי שהחליפה שם משפחה בעקבות נישואין היתה צריכה לבטל את הדרכון הישן בו הי' לי ויזה לארה"ב.
מי עליה לעשות כרגע ? היא חייבת ויזה חדשה או ניתן להוכיח להם שזה אותו אדם רק שונה השם משפחה ?

• הוסף לסימניות
מי שהחליפה שם משפחה בעקבות נישואין היתה צריכה לבטל את הדרכון הישן בו הי' לי ויזה לארה"ב.
מי עליה לעשות כרגע ? היא חייבת ויזה חדשה או ניתן להוכיח להם שזה אותו אדם רק שונה השם משפחה ?
שאלתי על זה במשרד הפנים כשהתחתנתי
ואמרו לי שאני צריכה לשמור את הדרכון הישן (עם הויזה) ולהראות את הויזה יחד עם הדרכון החדש.
לא צריך ויזה חדשה.
לא טסתי מאז אז לא ניסיתי בעצמי, אבל כך אמרו לי במשרד הפנים.

• הוסף לסימניות
כשהתחתנתי אזי במשרד הפנים הוסיפו לי אישור בדרכון עם הויזה על שינוי שם משפחה.
צריך לפנות אליהם.

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו, לשמור את הדרכון הישן עם הויזה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע מניסיון? כי לנו אמרו במשרד הפנים לעשות ויזה חדשה ועכשיו זה לא זמן שזה בקלות.

• הוסף לסימניות
בכל החלפת דרכון כשהויזה עדיין בתוקף
נכנסים עם הדרכון הישן שבו הויזה.
אני ועוד בני משפחה התנסנו כמה פעמים.

לגבי שינוי שם משפחה- לא התנסתי...
נשארתי עם אותו דרכון עם חותמת שינוי שם
וכרטיס טיסה קניתי לפי השם החדש

מי שיודע תמיד את הפרטים המדויקים זה סוכני נסיעות... שווה להתייעץ

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו קודמי, אין צורך בויזה חדשה, פשוט צריך להביא את הדרכון הישן ביחד עם הדרכון החדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה