דרוש מידע שינן גבר (כמו שיננית) בירושלים

• הוסף לסימניות
שינן גבר בירושלים
שיש לו תורים זמינים -
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
מטעם הקופה של מאוחדת ניסיתי ויש תורים לעוד כשנה, הזוי
שלחתי את הבחורים שלי בסוף לפרטי בסניף כותרת השן בגאולה היה שינן תוך כמה ימים תור פנוי

• הוסף לסימניות
מאוחדת קניון רמות יש גבר
לא יודעת כמה זמן המתנה
אני השגתי תור מידי בגלל ביטול

• הוסף לסימניות
ההמתנה שם הזויה...........
נסו אולי יהיה ביטול תור
אני לא חיכיתי כי היה חייב להתחיל יישור שינים ולעשות קודם ניקוי יסודי

• הוסף לסימניות
יש בדנטלית ברחוב פתח תקווה יש תורים כמעט לכל יום

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו היה בסדר גמור
נראה לי קצת יותר כואב כי זה גבר (קצת פחות עדין....)

• הוסף לסימניות
יש בכללית סמייל רוממה שינן בשם מאיר ברסקה
נראלי עובד גם בסניף מלחה

• הוסף לסימניות
מי שמחפש פרטי יש גם ב120 שח שינן בבית הרפואה בסנהדריה בירושלים תורים זמינים

• הוסף לסימניות
מי שמחפש פרטי יש גם ב120 שח שינן בבית הרפואה בסנהדריה בירושלים תורים זמינים
מישהו ניסה?
האם זה מקצועי או חפיף?
והאם זו מרפאה פרטית? (בגוגל רשום שזה של כללית, אז לא ברור לי אם אפשר להזמין בכ"ז)

• הוסף לסימניות
מאוחדת?
יש גם במרפאה בבראנד.

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה?
האם זה מקצועי או חפיף?
והאם זו מרפאה פרטית? (בגוגל רשום שזה של כללית, אז לא ברור לי אם אפשר להזמין בכ"ז)
נראה לי המרפאה נסגרה
אני מצאתי שינן בבבריאות השן או כותרת השן לא זוכרת את שם המרפאה, ברח שרי ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הגיעו אלינו הרבה שאלות לגבי בריאות הפה והשיניים ואנחנו שמחים לנצל את הבמה הזאת כדי לענות על כל השאלות !

כמו כן חברי הפורום יוכלו להנות מבדיקה ויעוץ במרפאת הופמן ללא עלות !!!

בנוסף תוכלו להנות עד סוף החודש מהמבצע שלנו על הלבנת שיניים בשיטת הקשתיות השקופות + ניקוי שיננית והדרכה ב500 ש"ח בלבד !!!

מרפאת הופמן
טלפון - 03-673-8042
https://bit.ly/40qPKUm - להתכתבות בווצאפ
כתובת - פועלי הרכבת 39, גבעתיים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה