דרוש מידע שיננית פרטית?

• הוסף לסימניות
האם כדאי ויצא לכם ללכת לשיננית פרטית?
השיננית של הקופה היא הרופאת שיניים הרגילה של הקופה, היא מנקה את השיניים 30 שניות בדיוק, כמובן שה"ניקוי" לא אפקטיבי ואני לא מרגישה או רואה הבדל לפני ואחרי.
היו שנים שהיו מביאים שיננית אמיתית ויעילה שהייתה עושה עבודה מדהימה, כנראה רצו לחסוך.
לפני שאני זורקת את הכסף שוב על ניקוי אני רוצה לדעת אם יש טעם להילחם איתם לקבל ניקוי מחדש או שפשוט ללכת לניקוי אצל שיננית פרטית. התייאשתי מהקופה והיחס.
יצא לכם ללכת פרטי וכמה העלויות?

• הוסף לסימניות
פעם גם אצלנו היה ככה. והיינו הולכים לפרטי 120 ש"ח טיפול.
ב"ה המצב בקופה השתפר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם כדאי ויצא לכם ללכת לשיננית פרטית?
השיננית של הקופה היא הרופאת שיניים הרגילה של הקופה, היא מנקה את השיניים 30 שניות בדיוק, כמובן שה"ניקוי" לא אפקטיבי ואני לא מרגישה או רואה הבדל לפני ואחרי.
היו שנים שהיו מביאים שיננית אמיתית ויעילה שהייתה עושה עבודה מדהימה, כנראה רצו לחסוך.
לפני שאני זורקת את הכסף שוב על ניקוי אני רוצה לדעת אם יש טעם להילחם איתם לקבל ניקוי מחדש או שפשוט ללכת לניקוי אצל שיננית פרטית. התייאשתי מהקופה והיחס.
יצא לכם ללכת פרטי וכמה העלויות?
בגדול עדיף רופא שמנקה ולא שיננית, יוצא יותר טוב.

• הוסף לסימניות
בגדול עדיף רופא שמנקה ולא שיננית, יוצא יותר טוב.
לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה הזאת. יכול להיות שזה נכון באופן כללי
אני אוחזת שלפעמים בכל תחום מישהו שזה נטו המקצוע שלו ולמד רק את זה, אז מבחינת מיקוד הוא יהיה יותר טוב במה שהוא עושה.
בכל מקרה לי אישית השיננית שהיתה לנו פעם, גם בקופה הזאת וגם בקופה הקודמת- הייתה תותחית ברמת על.
הסירה את כל האבנית, יצאתי ממנה כמו חדשה.

הרופאים שהלכתי אליהם וניקו היו פשוט- גרועים בלשון המעטה.
אני לא צריכה להיות גאון כדי להבין מתי קיבלתי טיפול גרוע.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה הזאת. יכול להיות שזה נכון באופן כללי
אני אוחזת שלפעמים בכל תחום מישהו שזה נטו המקצוע שלו ולמד רק את זה, אז מבחינת מיקוד הוא יהיה יותר טוב במה שהוא עושה.
בכל מקרה לי אישית השיננית שהיתה לנו פעם, גם בקופה הזאת וגם בקופה הקודמת- הייתה תותחית ברמת על.
הסירה את כל האבנית, יצאתי ממנה כמו חדשה.

הרופאים שהלכתי אליהם וניקו היו פשוט- גרועים בלשון המעטה.
אני לא צריכה להיות גאון כדי להבין מתי קיבלתי טיפול גרוע.
צודקת לגבי המיקוד במקצועות כלליים,
אבל מכייון שפה רופא לומד הרבה יותר זמן משיננית פשוטה, לדעתי ברור שעדיף רופא. (זה כמו מתכנת שעושה בדיקות לעומת מישהו שלמד רק QA...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה