דרוש מידע שיעבוד לרצפת קרמיקה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
כבר יוצא שמנקים כל כמה שעות את הרצפה בבית.
יש לכם טיפים איך לשמור שיישאר נקי בלי פירורים או כל דבר אחר שבולט על הרצפה?

• הוסף לסימניות
אם יש ילדים, זה ממש קשה לשמור על רצפה נקיה.
או שמנהלים משטר קפדני ואז מסכנים הילדים, או שהרצפה מתלכלכת והילדים שמחים.
בערב מעבירים ניגוב או טינקו/בובוט.
אם אמורים להגיע אורחים, מעבירים ניגוב לפניהם גם, ביום רגיל אין צורך שהבית יראה 24/7 במו בית מרקחת.
טיפ אחד אם את מצליחה: להגביל אכילה רק במטבח! לא מסתובבים עם עוגיות ואיגלו ברחבי הבית.

• הוסף לסימניות
בית עם ילדים? בלי? מאוד משנה הגילאים.
בבית פעיל באמת אין מנוס מלנקות את הרצפה כל כמה שעות או פחות אם מעוניינים ברצפה נקייה.
הכוונה בלנקות זה לטאטא/לשאוב וגם להעביר ניגוב פעם ביום אם יש צורך.

אבל כדי לרכז את איזורי הלכלוך אז יש כמה כללים שאפשר לשמור עליהם (למי שזה מתאים לו):
1. לא נכנסים לחדרים עם אוכל/שתיה. בכלל.
2. אוכלים רק מעל שולחן ולא מסתובבים עם עוגיה או שלוקים וכו'.
3. אחרי שמסיימים לאכול שוטפים ידיים לילדים.
4. מנקים את סביבת השולחן מיד לאחר שסיימנו לאכול, אחרת דורכים על זה והכל מתפזר.
5. נעליים - יש כאלו שמורידים בכניסה לבית. אני פחות אוהבת, רק במקרה שחוזרים ממקום מלוכלך או בחורף.
6. קונים שואב אבק אלחוטי. מקל על התהליך.

זה בגדול.
אבל כן, הסוד הוא פשוט תחזוקה שוטפת. תרתי משמע.

עריכה:
ואני לא אומרת שאנחנו עומדים בכל הכללים כל הזמן, אבל משתדלים.
אין אצלי משטר מלחיץ, פשוט כללים שעוזרים לכולם לדעתי.
לאכול בשולחן למשל (ולא בחדר/במיטה/באמצע הריצה) זה לסגל הרגלים בריאים וטובים לילדים. וכולם מרוויחים.
אולי זה יכול להישמע חונק לאנשים מסוימים אבל אם עושים את זה בצורה הנכונה - בדרך של חינוך להרגלים נכונים ולא בקטע של "אתה מלכלך לי את הבית" - אז הכל נראה אחרת.
הילדים אצלנו מאוד משוחררים בקטע של משחקים וכו', אני חושבת שאפילו מעבר לנורמה (אוהלים בסלון, צעצועים בשפע רב וכן הלאה) אבל בדברים מסוימים יש כללים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לקנות טינקו
אני הולכת לעשות את זה מרב יאוש
הספונג’ה מחזיקה לי לאחרונה לחצי יום

• תודה
Reactions: dag

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה