נכתב ע"י bbr;1228082:הנה הסט אריזות שלי משנה שעברה, אני בכלל לא חשבתי שזה כל כך מיוחד, והייתי ממש מופתעת להבחר ברוב קולות במקום ראשון.
אני מאוד אוהבת את התחום של עיצוב אריזות. גם בפרויקט גמר זה היה החלק הכי מהנה בשבילי
אם יש פה מישהו שמתעניין בזה אני יעשה מאמץ בל"נ ואעלה לפה עוד![]()
נכתב ע"י יוכבד אליהו;1228154:איזה ספר יש לסיעור מוחות?
העבודה יפה אבל באופן חלקינכתב ע"י bbr;1228082:הנה הסט אריזות שלי משנה שעברה, אני בכלל לא חשבתי שזה כל כך מיוחד, והייתי ממש מופתעת להבחר ברוב קולות במקום ראשון.
אני מאוד אוהבת את התחום של עיצוב אריזות. גם בפרויקט גמר זה היה החלק הכי מהנה בשבילי
אם יש פה מישהו שמתעניין בזה אני יעשה מאמץ בל"נ ואעלה לפה עוד![]()
אולי מתאים בתור אריזה לבונבויירה..נכתב ע"י תמנתי;1227943:והפעם צילום לאחר שכבר הדפסתי וחתכתי וקיפלתי.
נכתב ע"י קקטוס;1228163:העבודה יפה אבל באופן חלקי
אני סבור שדווקא האריזה היא זאת שגורעת,
לעומת הבקבוק שמעוצב ממש טוב, באריזה שלו יש בלאגן לא ברור
אולי הבחירה הייתה בגלל האריזה המצויינת של האוזן המן?
כי כל השאר ממש לא מגיע לרמה שלו
האמת היא שהיא פשוט חמקה מעיני.. יכול להיות בגלל סינון התמונות?נכתב ע"י תמנתי;1228192:אני מניחה שאם לא כיסחת לי את הקופסה השניה, אז היא עברה ביקורת? או שלדעתך לא שווה בכלל הערה? ד"א אני די מסכימה איתך אם כי את זה הצלחתי לראות רק אחרי ההדפסה.
לונדון?נכתב ע"י תמנתי;1229206:אתה צודק מאד.
זה רק מראה כמה שאני לא מכירה את תחום היינות, אפילו שחייתי בלונדון הרבה מאד שנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים