דרוש מידע שיעור שבועי קבוע לעילוי נשמת - שאלה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות שיעור לעילוי נשמת אמי ע"ה שנפטרה השבוע. רציתי לדעת איך מקובל לעשות את זה וכמה משלמים עבור שיעור שבועי כזה. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שיעור אצלך?

יש כולל משניות שלומדים לעילוי נשמת נפטרים
כזה דבר?
לא, לא אצלי.
הכולל הזה זה רק משניות או גם שיעור?
אני רוצה שיעור למשך כל השנה, משניות זה בנפרד.
השאלה כמה נהוג לשלם לרב שמעביר שיעור עבור זה.

• הוסף לסימניות
הם לומדים משניות כל לומדי הכולל
ומחלקים את כל השס בין כל הלומדים
אין שם שיעור

• הוסף לסימניות
מחפש להקדיש שיעור קיים?
לפתוח שיעור חדש?
*מחפשת.
לא שיעור קיים, עדיף שיעור חדש. לא חייב להיות ארוך, יכול להיות אפילו בסוף שיעור קיים כמה דקות, אבל נושא אחר.
הם לומדים משניות כל לומדי הכולל
ומחלקים את כל השס בין כל הלומדים
אין שם שיעור
בכל מקרה אשמח לקבל פרטים על הכולל הזה.

• הוסף לסימניות
ביררתי בשבילך
הרב הרשלר
0527660928
יש לו שיעור
אולי הוא יוכל לעזור לך למה שאת רוצה
בהצלחה
ושיהיה לעילוי נשמתה

תרשמי פה את השם שלה ונוכל גם אנחנו הנשים לומר פרק תהילים לעילוי נשמתה

• הוסף לסימניות
ביררתי בשבילך
הרב הרשלר
0527660928
יש לו שיעור
אולי הוא יוכל לעזור לך למה שאת רוצה
בהצלחה
ושיהיה לעילוי נשמתה

תרשמי פה את השם שלה ונוכל גם אנחנו הנשים לומר פרק תהילים לעילוי נשמתה
תודה.
שמה הוא יפה בת שושנה (שם האב: מאיר) - למי שאומר את שם האב.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, השאלה שלי היא כמה נהוג לתת עבור שיעור כזה, כי יש לי ממי לבקש.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות שיעור לעילוי נשמת אמי ע"ה שנפטרה השבוע. רציתי לדעת איך מקובל לעשות את זה וכמה משלמים עבור שיעור שבועי כזה. תודה רבה.
מן השמים תנוחמו.
ויה"ר שמכאן ולהבא לחושבנא טבא, והיה המחנה הנשאר לפליטה.

כמה עולה, זה תלוי במגיד השיעור, בנושא, בזמן..
את אומרת אפי' כמה דק' אז זה אינדבדואלי.
אם יש מישהו מהמשפחה זה הכי מעולה לטובת הנפטרת!

בשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה