- הוסף לסימניות
לא מדובר בכזה הון גדול, יסודות לקירות ולתקרה שלך צריך בלאו הכי וזה בדרך כלל רק עיבוי ברזל.מה??
אני צריכה לעשות עמוד עד קומה רביעית יעלה לי הון
לא מדובר בכזה הון גדול, יסודות לקירות ולתקרה שלך צריך בלאו הכי וזה בדרך כלל רק עיבוי ברזל.מה??
אני צריכה לעשות עמוד עד קומה רביעית יעלה לי הון
ההכנה עולה הרבה כי חופרים עמוקאת לא צריכה לעשות עמוד עד הקומה הרביעית, אבל הכנה - כן צריך.
וברגע שהדיירים שמעל ירצו לבנות (ולדעתי זה יקרה מהר מן הצפוי..) הם יצטרכו לשלם לך את חלקם.
ההכנה עולה הרבה כי חופרים עמוק
והם ישלמו בעתיד הלא נודע
אין הכנה, ברצפת החצר יש יציקת בטון ורצפותאבל היא אומרת שכבר יש הכנה (במודיעין עילית יש ביניינים עם הכנה)
לפרק ולבנות מחדש לצורך בניית השכנים עולה הרבה יותר.ההכנה עולה הרבה כי חופרים עמוק
והם ישלמו בעתיד הלא נודע
וזה צריך לבדוק אם רב מי צריך עכשיו לשלם את העמוד העמוק או שבכלל לא צריך עכשיו לעשות וכשירצו לבנות אז יצטרכו לשבור חלק מהקיר ואז להחזיר אותו למצב הקיים וזה מאד טוב לשאול רב המבין בחושן משפט כדי לעבור הכל בשלום ושלווה בפרט בימים אלו
ממש חידוש להגיד שכל אחד יש לו חלק באויר שלי והם פשוט נותנים לי את המקום זה פשוט נגד ההיגיון , רק יש דר כזה שקוראים לזה אופציה ופשוט צריך להתחשב בזה אבל יותר מזה למה שאני יצטרך להעמיק עמודים
אכן זה עולה הון, ויתכן מאוד שהם לא ישלמו את העלות שהוצאת.ההכנה עולה הרבה כי חופרים עמוק
והם ישלמו בעתיד הלא נודע
מבינה זאת מאוד, אני חפרתי ובניתי יסודות עכשיו שעלו לי תועפות ואין שום צפי לשכן שיבנה, ואם יבנה אני בטוחה שהוא ישלם לי פחות ממה שעלה לי. הרבה פחות.
לצורך היתר מהיעריה נדרש חתימת מהנדס וחישובים סטטים לא תוכנית הנדסית מפורטת לבניהומאוד מוזר לי כל השאלות האחרות, אם קיבלתם היתר מהעיריה אתם אמורים להיות עם תוכנית מהנדס ביד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים