שיפוץ בשיטת עשה זאת בעצמך

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש ארוך ומתמשך באיסור מגורי אחר איש מקצוע טוב פנוי לעבודה ולא מצאתי
החלטתי לעשות ריצוף לבית בשיטת "עשה זאת בעצמך" אם יהא לא 100 אחוז לפחות לא לשלם הרבה כסף לרצף ( בלי גאווה, יש לי ידיים טובות) אשמח לדעת מה הסיכון בזה אם יש וכן האם יש עלים שיכולים לעזור לי לצורך זה... תודה מראש.
כמו"כ איפה יש גמ"ח/השכרה שמשאיר את המכשיר שחותך קרמיקה???

• הוסף לסימניות
יש להשאלה בגמ"ח בב"ב ברח' בן יעקב, 0527654234 [גם מוכר כלי עבודה באמינות ובזול]

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הסיכון בזה אם יש וכן האם יש עלים שיכולים לעזור לי לצורך זה... תודה מראש.
צריך לתכנן שיפועים
לדעת חומרי הדבקה כולל את היחסיות של החומרים
כמו"כ זה מכאיב מאוד הצורת ישיבה שכיבה הזו

אני עשיתי את זה בעבר ב-2 מקומות
זה יצא די נחמד (רואים שלא מקצועי אבל לא רואים שזה עבודה של חובבן
לקח לי המון זמן (15 מ"ר ל-8 שעות)
אבל היה שווה את הכיף בסוף......

• הוסף לסימניות
אז שבו
צריך לתכנן שיפועים
לדעת חומרי הדבקה כולל את היחסיות של החומרים
כמו"כ זה מכאיב מאוד הצורת ישיבה שכיבה הזו

אני עשיתי את זה בעבר ב-2 מקומות
זה יצא די נחמד (רואים שלא מקצועי אבל לא רואים שזה עבודה של חובבן
לקח לי המון זמן (15 מ"ר ל-8 שעות)
אבל היה שווה את הכיף בסוף......
אז שבוע בין הזמנים אני מסיים את הדירה.....
אולי תוכל לתת לי מספר טלפון באישי כדי להחכים ממך סוגי דבק וכו

• הוסף לסימניות
ממליצה לקחת בעל מקצוע לכמה שעות כדי שילמד אותך את רזי המקצוע

• הוסף לסימניות
דווקא בריצוף -לא הייתי מתפשרת
זה דורש דיוק רב ובעיקר מיומנות ,
גם שיפוצניקים מומחים -מביאים רצף -רק לריצוף
תעשה -גבס, צביעה, הדבקת קרמיקה על קיר שפכטל וכו'

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי אם מדובר על הדבקה על ריצוף קיים או בריצוף על חול / שומשום.
הדבקה הרבה יותר קלה, אין צורך בפילוס כי מצמידים למשטח הקיים, החומר הרבה יותר קל לעבודה, וכמות המילוי אחידה.
לעומת זאת בריצוף על חול עם מלט דורש הרבה יותר מיומנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה