בניגוד למחשבה כאילו ריצוף מחוספס נקי יותר-נכתב ע"י rach;514846:ובאותו נושא,
מה עדיף ריצוף מבריק או מט? (כמובן מבחינה פרקטית)
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון,
נכתב ע"י pr;515019:המט מעולה, מנסיון...
כל המבריקות סביבי מתלוננות מאד על הקושי.
ודאי שאם הילד שלי מורח שלוקולד על הרצפה זה נראה מלוכלך לא פחות, (למרות שזה בלי ההשתקפות... (: )
אבל אם ה'זוחלים' יורקים פה או שם, במבריק זה הרבה יותר גרוע..
בררתי בחניות לקרמיקה, ואמרו לי שזה המשפיע היחיד על הפרקטיות!נכתב ע"י pr;515099:זה לא רק הצבע הבהיר או הכהה, זה גם רמת ה'קשקושיות' שלו,
נכתב ע"י קרייזי גרף;515129:בררתי בחניות לקרמיקה, ואמרו לי שזה המשפיע היחיד על הפרקטיות!
אין הבדל בין מבריק למט - זה פשוט ענין של טעם.
ברגע שהמרצפת חלקה - כל כתם נראה בה.
נכתב ע"י mig;515676:שלא לדבר על כתמים חסרי צבע (כגון רוק של ילדים, או סתם מריחה של משהו) המשאירים חותם ברור.
מה שאין כן ברצפת מט.
אני מכירה את הריצוף שלי:גרניט פורצלן מט. טקסטורה בהירה וחלקה. (דירה מוכנה מקבלן)נכתב ע"י קרייזי גרף;515901:אני מכירה 2 משפחות (הייתי בבתים שלהם)
יש להם ריצוף מט, והם מאוכזבים קשות!
אפילו את סימני הניגוב של שטיפת הרצפה - רואים!
אצל שניהם - הטקסטורה חלקה מידי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים