שיפוץ הבית - המלצה לקבלן שיפוצים

• פותח הנושא rach
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמין, אחראי, יסודי וזריז במחירים נוחים
לשיפוץ בבית (שירותים, אמבטיה ועוד...)
אזור בני ברק
אשמח לשמוע המלצות. (אפשר באישי)

כמו כן המלצה למקום זול לקנית מוצרי ריצוף, חיפוי וכלים סניטריים.

• הוסף לסימניות
קבלן שיפוצים

יש קבלן שיפוצים בשם שמשון יש לו נסיון בתחום כבר 30 שנה עושה עבודות יפות

מקצועי ביותר, מומחה בקרמיקה, חרסינה, ריצוף ,בנייה,עשה עבודות אצל המשפחה שלי

הוא יתן לכם המלצות איפוא לקנות את כל מה שצריך , תבקשו לראות עבודות שעשה.

מספר ט"ל 050-5988436

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ובאותו נושא,
מה עדיף ריצוף מבריק או מט? (כמובן מבחינה פרקטית)
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;514846:
ובאותו נושא,
מה עדיף ריצוף מבריק או מט? (כמובן מבחינה פרקטית)
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון,
בניגוד למחשבה כאילו ריצוף מחוספס נקי יותר-
ההיפך הוא הנכון.
המבריק שומר מצוין על נקיונו.

• הוסף לסימניות
גם לי זה נראה כך, אבל הוא פחות מומלץ משום מה.
מנסיון אישי?

• הוסף לסימניות
המבריק מתלכלך במהירות ומתנקה במהירות רבה יורת וזה גם פלוס וגם מינוס, אז לשיקולך!
המבריק עם השנים משתפשף......המט-אני לא יודעת!

• הוסף לסימניות
המט מעולה, מנסיון...
כל המבריקות סביבי מתלוננות מאד על הקושי.
ודאי שאם הילד שלי מורח שלוקולד על הרצפה זה נראה מלוכלך לא פחות, (למרות שזה בלי ההשתקפות... (: )
אבל אם ה'זוחלים' יורקים פה או שם, במבריק זה הרבה יותר גרוע.

המלצה לקבלן - אלעזר אופק,
אם את רוצה פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;515019:
המט מעולה, מנסיון...
כל המבריקות סביבי מתלוננות מאד על הקושי.
ודאי שאם הילד שלי מורח שלוקולד על הרצפה זה נראה מלוכלך לא פחות, (למרות שזה בלי ההשתקפות... (: )
אבל אם ה'זוחלים' יורקים פה או שם, במבריק זה הרבה יותר גרוע..

הרצפות בצבע בהיר?
נראה לי שרמת הלכלוך תלויה גם בגוון, ככל שהריצוף נוטה ללבן הלכלוך ניכר לעין.

ושאלה נוספת, גודל הרצפות, היום יש להשיג בגדלים שונים גם ענקיים. השאלה אם זה מתאים לבתים קטנים שאין להם מרחב... שוב מנסיונכם.

• הוסף לסימניות
זה לא רק הצבע הבהיר או הכהה, זה גם רמת ה'קשקושיות' שלו,
מישהי כאן לידי עשתה מרצפות מאד מאד פרקטיות, והן נראות נהדר!
פשוט עם הרבה משחקים של כתמי צבע, לא מתקרב ללבן, אבל גם לא כהה.
משהו ביניים כזה... שלי בהיר, אגב.
מרצפות גדולות מדי למרחב קטן מדי - זה נראה מגוחך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;515099:
זה לא רק הצבע הבהיר או הכהה, זה גם רמת ה'קשקושיות' שלו,
בררתי בחניות לקרמיקה, ואמרו לי שזה המשפיע היחיד על הפרקטיות!
אין הבדל בין מבריק למט - זה פשוט ענין של טעם.
ברגע שהמרצפת חלקה - כל כתם נראה בה.

• הוסף לסימניות
מבחינת פרקטיות, אין כמו הריצוף הותיק "טרצו". אופנתי? זה לא אמרתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;515129:
בררתי בחניות לקרמיקה, ואמרו לי שזה המשפיע היחיד על הפרקטיות!
אין הבדל בין מבריק למט - זה פשוט ענין של טעם.
ברגע שהמרצפת חלקה - כל כתם נראה בה.

לא יודעת מה אומרים בחנויות,
ואני אישית יש לי ריצוף פרקטי משנות ה-50 בערך...

במציאות כשעומדים בפתח חדר עם רצפה מבריקה כל שערה שנפלה על הרצפה משתקפת, שלא לדבר על כתמים חסרי צבע (כגון רוק של ילדים, או סתם מריחה של משהו) המשאירים חותם ברור.
מה שאין כן ברצפת מט.
שמעתי הרבה שהתחרטו על המבריק.

• הוסף לסימניות
יש גרניט
שהיא חצי מבריק חצי מט
מצוינת עם בית עם ילדים, וגם קלה לניקוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;515676:
שלא לדבר על כתמים חסרי צבע (כגון רוק של ילדים, או סתם מריחה של משהו) המשאירים חותם ברור.
מה שאין כן ברצפת מט.

אני מכירה 2 משפחות (הייתי בבתים שלהם)
יש להם ריצוף מט, והם מאוכזבים קשות!
אפילו את סימני הניגוב של שטיפת הרצפה - רואים!

אצל שניהם - הטקסטורה חלקה מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;515901:
אני מכירה 2 משפחות (הייתי בבתים שלהם)
יש להם ריצוף מט, והם מאוכזבים קשות!
אפילו את סימני הניגוב של שטיפת הרצפה - רואים!

אצל שניהם - הטקסטורה חלקה מידי.
אני מכירה את הריצוף שלי:גרניט פורצלן מט. טקסטורה בהירה וחלקה. (דירה מוכנה מקבלן)
בשניה שאחרי השטיפה יפיפה! חלק נקי ומצוחצח וללא סימני ניגוב. ומיד בטפטופים הראשונים-:mad:. על זה נאמר:"עבודת פרך"...
ובקיצור:קל לנקות, אבל עוד יותר קל ללכלך-כל לכלוך ולו הקל ביותר רישומו ניכר מיד. משמעות הדבר היא כי עשר דקות לפני שבת נעביר ניגוב במטבח, בתקווה שהנקיון יחזיק עד אחרי הקידוש.
הנחמה היחידה היא שבערב פסח, ברצפה הבהירה הזו אין פרור שימלט מעיני-כשחדר נקי לפסח אני בטוחה בזה- רואים.

• הוסף לסימניות
מעניין, דוקא כאשר אני הלכתי לחנויות המליצו לי על גרניט מבריק ולא מט. דוקא מבחינה פרקטית. המוכרת עשתה לי "טסט" על מבריק ועל מט והראתה את התוצאות (טסט: השפריצה תרסיס רטוב על המרצפת והעבירה את הנעל) על המט פשוט רואים כל סימן של נעל מאובקת וכד' והמבריק 'דוחה' את הלכלוך. והכי מומלץ זה מבריק - לא לבן מקושקש דוגמת שיש, גם במבריק לא לקחת חלק וכמובן איכות: לא להתפשר על הסיני הזול אלא איטלקי או ספרדי.
כל זה ממחקר רחב ועדיין לא הגעתי לידי נסיון אישי.

קבלן מומלץ-פרטים באישי ותלכי להתרשם מעבודות שעשה.

• הוסף לסימניות
אם גוון המרצפות שאת הולכת לבחור הוא בגווני השמנת-בז' (כמו כל עם ישראל בערך) - תעשי לעצמך טובה ואל תקחי ריצוף מט!!!
אני יודעת שבטח בכל מקום על גבי הרשת את רואה המלצות על ריצוף מט ול מבריק כי פחות רואים עליו את הלכלוך. זה נשמע מאוד הגיוני אבל בפועל זה לא נכון!!!

אני גרה בדירה עם ריצוף מט בגוון האמור וזה פשוט סיוט!!! הרצפה לא נראית נקייה ו"מבריקה" כמעט בשום מצב! לשכנה שלצידי לעומת זאת יש ריצוף כמעט באותו גוון אבל מבריק ותמיד נראה אצלה מבריק (ויש לה 7 ילדים...) - פשוט מאוד - מספיק טאטוא של האבק והרצפה מבריקה, אז יש כתם קטן בצד, אז מה? המראה הכללי נראה מבריק.
אציין שגם אמא שלי סובלת בדיוק כמוני מהריצוף (ואפילו שקלה להחליף אותו למרות שהוא חדש) וגיסתי ששיפצה את הבית למדה מהניסיון של שתינו ולקחה מבריק וגם אצלה נראה מבריק הרבה יותר מאצל שתינו...
לא ראיתי את הריצוף החצי מבריק אבל אם את ממש לא אוהבת את המראה המבריק אולי זו אופציה - אבל על המט אל תלכי בשום אופן!

ולמה ההודעה מתחילה ב"אם גוון המרצפות שאת הולכת לבחור הוא בגווני השמנת-בז'"?
בגלל שאם את שוקלת ללכת על צבע אחר - כמו אפור כהה למשל - אז הוא נראה מאוד טוב במט ולא רואים עליו כל כתם או אבק.

• הוסף לסימניות
אני מנצלת את ההזדמנות לבקש המלצות לקבלן שיפוצים בירושלים. רק אם אתם מכירים מקרוב. תודה!

• הוסף לסימניות
עדן, גם לי זה נראה כך לגבי הריצוף המבריק. מכיוון שהברק הוא חלק מהריצוף יש לו מראה מבריק מלכתחילה כך שכל ליכלוך קטן פחות נראה. אבל הדעות כ"כ חלוקות בעניין שזה מבלבל, והפרקטיות בעיני שיקול בסיסי בשיפוץ. נראה לי שכדאי לערוך סקר בנושא הזה...

ולגבי הצבע אין כמו הבהיר הוא נעים לעין ומרחיב.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לא מזמן אמבטיה ושירותים עם רצפות מט אפור כהה, אמנם לכלוך כמעט לא רואים על זה אבק כן, אחרי השיפוץ לקח לי הרבה זמן עד שנגמר האבק וזה קיבל את הצבע שלו... אבל עכשיו אני נהנית מאוד!!

המעלה הגדולה של המט באמבטיה שלא מחליקים שיוצאים מהאמבטיה!!! אם יש ילדים זה ממש חשוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה