כללי "שיפוץ חדר" בתמונה

• הוסף לסימניות
קבלתי תמונה של חדר אמבטיה, המשימה היא לפרק חלק מהריהוט ולבנות תחתיו ריהוט אחר, כולל אביזרים נלווים, זה כלל הרמת בלטות, ריצוף מחדש בחלקים מסוימים תוספת קרמיקה על הקירות, שינוי נקודות אינסטלציה, בניית מקלחון עם כל האביזרים שלו וכו'...

בקיצור עבודה פוטושופית מורכבת ביותר.

איך מקובל לתמחר כזו עבודה?
האם יש מחיר לשיפוץ תמונה? זה נכלל בהגדרה של שיפוץ תמונה?
או לפי שעות?

אשמח לשמוע עצתכם.

• הוסף לסימניות
זאת לא עבודה פוטושופית כ"כ
כלומר אולי כן... אבל זה לא לענין לדעתי
בתכנת הדמייה טובה הכל יותר מקצועי ונראה יותר טוב

בפוטושופ זה יכול לקחת שעות

• הוסף לסימניות
אז ככה, הדמיה לא רלוונטית כאן.
זה היה מוכרח להיות התמונה המקורית על כל המשתמע מכך.
ובאמת זה לוקח שעות, ודורש המון עבודה מאומצת. בקיצור לכן קראתי לזה " שיפוץ/תיקון תמונה".
עכשיו דעתכם לתמחור.

• הוסף לסימניות
זה לדעתי להתחיל ולא לדעת איפה לגמור

מאיפה את תקחי קרמיקה? ברזים וכו'?
זה אמור להיות עדכני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1431631:
זה לדעתי להתחיל ולא לדעת איפה לגמור

מאיפה את תקחי קרמיקה? ברזים וכו'?
זה אמור להיות עדכני

ובכן, העבודה מאחורי.
היה מייגע למצוא את כל הפריטים הנדרשים או ליצור כאלו, כמו למשל אריחי קרמיקה תואמים למה שהיה קודם, להתאים את כל האביזרים עם קומפוזיציה מתאימה וכו'.
עכשיו תשחררו בבקשה את המידע הנפיץ: לפי מה מתמחרים כזה דבר:
אם לפי שיפוץ תמונה , כמה מקובל לקחת על זה?
או לפי שעות, שזה בוודאי יהיה קל יותר לחשב.

אני רוצה לתמחר בצורה הוגנת לשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
נסו לחשוב כמה הייתם מוכנים לקבל לפי שעה? 50ש'? 100ש'? או אולי 500ש'?
אח"כ תעשו חשבון כמה שעות יצא בפועל?

אגב- איך לא סיכמתם כזה דבר מראש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1431974:
נסו לחשוב כמה הייתם מוכנים לקבל לפי שעה? 50ש'? 100ש'? או אולי 500ש'?
אח"כ תעשו חשבון כמה שעות יצא בפועל?

אגב- איך לא סיכמתם כזה דבר מראש?

בקיצור את מתכוונת לומר-תמחרי לפי שעות.

ולשאלתך איך לא מסכמים מראש-
1. זו לקוחה וותיקה שלי שיודעת שיש לי עבודה טובה ומחירים מצוינים, אף פעם לא סיכמה מראש ותמיד היתה מרוצה.
2. העבודה נדרשה בדחיפות גדולה מהלילה למחרת בצהריים. בדברים כאלו אנשים בכלל לא שואלים כמה יעלה, רק תעשי את העבודה...
ואם היתה שואלת אותי מראש כמה יעלה -הייתי שואלת כאן מראש את השאלה שבהודעה הראשונה, או אומרת לה שאני לא יכולה להעריך מראש, תלוי לפי כמה זמן ומאמץ זה ייקח.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת עבודות כאלו
מענין לראות ;)

בכ"מ אני חושבת שתעריכי לפי שעות ותראי איזה סכום מתאים לך לקבל על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1432003:
אני אוהבת עבודות כאלו
מענין לראות ;)

בכ"מ אני חושבת שתעריכי לפי שעות ותראי איזה סכום מתאים לך לקבל על זה

בשמחה אני אעלה את התמונה - אם אקבל רשות מהלקוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה