שיפוץ קומפלט

• הוסף לסימניות
עומד בפני שיפוץ מהיסוד של בית ישן.
יש כאן מישהו שעשה את זה?
אשמח לראות חוזה מפורט עם קבלן אפילו רק בשביל לתפוס את ההיקף והמושגים.
אפשרי גם במייל.
תודה לעוזרים.
חג כשר ושמח לכולם.

• הוסף לסימניות
תעשה פה חיפוש.
אני בזמנו לקחתי מכאן חוזה מפורט מאד, ושיניתי בהתאם לצרכים שלי.
אני אנסה למצוא אותו במחשב.

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו, אבל אני לא יכולה להעלות לכאן משום מה.
תביא מייל ואשלח לך.

• הוסף לסימניות
יפה. לא צפיתי להיענות מהירה כל כך.
המייל שלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני גם ממש אשמח אם יעלו לכאן חוזה כזה.
תודה רבה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש בגמ"ח הבית לשיפוץ

• הוסף לסימניות
אני עכשו בעיצומם של עניינים. מקווה בעז"ה בהמשך להעלות על הכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;n4980371:
מקפיצה שוב, אם מישהו יכול להעלות לי חוזה אשמח מאוד.
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בל"נ אשלח לך במשך היום.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ על יוקה הנדסה ובנייה - קבלן שיפוצים רשום - יש לו באתר תיק עבודות והמלצות אתה יכול להיכנס לאתר ולהתרשם. אתה גם יכול להשאיר פנייה באתר או ליצור קשר לייעוץ חינם .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה