שיפוץ תמונה

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה של הרבי מליובאוויטש שציירתי לפני כמה שנים, אי אז בתחילת תיכון.
את האמת? לא אהבתי את הציור. זה לא היה זה. היום, כשכבר לא יכלתי לשבת עוד על כיסא מול המחשב, עשיתי הפסקה לחצי שעה. ניצלתי אותה כדי לשפץ קצת את העיניים.
כאנשי מקצוע- מה אתם אומרים? זה הולך בכיוון הנכון? בעז''ה מקווה שכשיהיו לי מדי פעם הפסקות נוספות- אתקן פרטים נוספים.
אגב, כרגיל: הצילום לא איכותי, התנצלות.

קבצים מצורפים

• 20150312_231416.jpg
    20150312_231416.jpg
    KB 335.3 · צפיות: 20
  • 20161221_195245.jpg
    20161221_195245.jpg
    KB 309 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
חני, זה פשוט יפהפה, ללא מילים. הייתי בטוחה שזו תמונה מצולמת ולא ציור, פשוט מדהים!
המבט חודר ללב.... לרגע נעתקה נשימתי כשהבטתי בציור.
פשוט וואו.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
משהו בפנים שטוח מידי בצד שמאל וגם בעיניים יש משהו--- לא יודעת בדיוק להגדיר אבל בתקריב - לא לגמרי אוטנטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפור שיר;2359387:
ממש יפה!
משהו בפנים שטוח מידי בצד שמאל וגם בעיניים יש משהו--- לא יודעת בדיוק להגדיר אבל בתקריב - לא לגמרי אוטנטי.
אני יודעת. זה ציור גרוע, אבל מקווה לתקן אותו לאט לאט.
יהיה מעולה אם תמקדו אותי איפה הכי דחוף

• הוסף לסימניות
הצל על המצח כהה מדי, ממש מפריע לי...

• הוסף לסימניות
זה יפיפה! עד שישי לא העיר על זה לא שמתי לב [הייתי עסוקה בעיניים:D],אבל כששמים לב זה באמת נראה כהה מדי.
מחכה לראות את התוצר המוגמר!

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך קצת "להרים" את הלחיים.
אין מה לומר הציור ממש יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2359435:
אני יודעת. זה ציור גרוע, אבל מקווה לתקן אותו לאט לאט.
יהיה מעולה אם תמקדו אותי איפה הכי דחוף

סליחה??????
ציור גרוע?????
כנראה הסתכלת על משהו אחר כשכתבת את זה, יקירתי....
גם אם יש מה לתקן, העבודה יפהפיה. הציור מדבר ללא מילים, מעביר רגש ואווירה, ותווי הפנים מדויקים, כל כך ברור שזה הרבי מלובביץ'. ויותר מהעבודה הטכנית, רואים את האהבה שלך לציור, רואים את הרוך והעדנה, את הרגש שעבר מלבך אל הציור.
בעיניי זה יפהפה.
נכון שיש על מה לעבוד, אבל הלוואי והעבודות הגרועות שלי יראו כך!!!

בקיצור, יקירתי, אל נא תפלי ברוחך בשל ההערות. כך אנו לומדים, והופכים להיות טובים יותר ויותר, כמו סכינים אשר מתחככות זו בזו, והופכות שתיהן להיות חדות יותר.

קחי את הביקורת כמאירה את הנקודות המעטות שיש לשפץ על מנת שתצא מלאכת מחשבת, מאירה באור יקרות.
יישר כוח על העבודה, ותודה רבה על השיתוף.
העבודה הזו היא השראה עבורי.

תמשיכי לשתף!!!

• הוסף לסימניות
כל כך יפה כשציור נראה ציור ולא תמונה מעובדת, סגנון מקסים!
נראה לי במקור העיניים יותר מוארות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות ב;2360738:
בקיצור, יקירתי, אל נא תפלי ברוחך בשל ההערות. כך אנו לומדים, והופכים להיות טובים יותר ויותר, כמו סכינים אשר מתחככות זו בזו, והופכות שתיהן להיות חדות יותר.

קחי את הביקורת כמאירה את הנקודות המעטות שיש לשפץ על מנת שתצא מלאכת מחשבת, מאירה באור יקרות.
יישר כוח על העבודה, ותודה רבה על השיתוף.
העבודה הזו היא השראה עבורי.

תמשיכי לשתף!!!
חחח את חמודה:)
לא נבהלת. העליתי את התמונות כדי לקבל ביקורת, כי תמונה שאת רואה שנים מול העיניים- קשה לך לדעת מה בדיוק הפרטים שמציקים לך בעין.

נכתב ע"י pr;2361064:
כל כך יפה כשציור נראה ציור ולא תמונה מעובדת, סגנון מקסים!
נראה לי במקור העיניים יותר מוארות.
מסכימה איתך, אבל יש לי כיף מוזר ושאיפה מוזרה להוציא ציורים מסויימים שיהיו זהים למקור, תלוי מתי.
לגבי העיניים- דווקא בתמונה המקורית הן כל כך מוחשכות שנראות כמעט בצבע שחור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה