שיפצתם לאחרונה אמבטיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;964596:
וואי זה נראה מהמם!!!

זה ארון נגר?

כן.

לא נעים לי לצלם, אבל אחד הדברים השווים ביותר שעשיתי בארון, הוא מגירות מחולקות ללבנים של הילדים. מאז לא נשמעות הקריאות: "אמא, שכחתי לקחת גופיה...."
ויש עוד כל מיני דברים שווים בארון כמו מקום לכביסה מלוכלכת, מדף נשלף למלאי בקבוקי שמפו משפחת שיניים וכו' ועוד.

• הוסף לסימניות
אמבטיה מהממת
לרגע היה נראה לי מטבח (הצד של הארון)
אבל צריך אמבטיה ממש גדולה בשביל זה!

• הוסף לסימניות
אמבטיה מעוצבת, נעימה וממש מרהיבה!

1.
בקשר לאסלה התלויה, באם זה קיר חזק במיוחד?
כשרציתי לעשות את זה, השיפוצני אמר לי שבקיר אצל אי אפשר. זה נכון?
מאוד רציתי שיהי קל לשטוף, וגם המראה.

2.
איך הכיור הבנוי על השיש? נח?
והאם הצינור שיורד נכנס בין המגירות וגורם שם לשינוי (מגירות בצורת ר' או משהו דומה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;964682:
אמבטיה מעוצבת, נעימה וממש מרהיבה!

1.
בקשר לאסלה התלויה, באם זה קיר חזק במיוחד?
כשרציתי לעשות את זה, השיפוצני אמר לי שבקיר אצל אי אפשר. זה נכון?
מאוד רציתי שיהי קל לשטוף, וגם המראה.

2.
איך הכיור הבנוי על השיש? נח?
והאם הצינור שיורד נכנס בין המגירות וגורם שם לשינוי (מגירות בצורת ר' או משהו דומה)?

תשובות:

1. האסלה התלויה מחוברת לקיר רגיל, ובנו את הקיר שאת רואה בתמונה, להסתרת הניאגרה הסמויה.
אני מאדדדדדד ממליצה על אסלה תלויה, שיפצתי עוד שני חדרי שירותים לפני כמה שנים, ולא עשיתי אסלות תלויות מטעמי חיסכון, אין יום שאני לא מצטערת על זה. ובשיפוץ הבא זה הדבר הראשון שאחליף. אין כמו ניקיון של אסלה תלויה.

2. הכיור המונח לא הכי פרקטי בעולם, אם כי הילדים למדו כבר לא להשפריץ... זה נוח לי כשאני מלבישה את הקטן שהוא יושב על השיש הנמוך לצד הכיור. לגבי הצינור - הנגר קיבל הנחיות מהקבלן או האינסטלטור, ועשה מגירה אחת קצת יותר קצרה.

• הוסף לסימניות
ראשית - מחמאה, הן על האמבט והן על הארון. הכל נראה עשוי בטוב טעם ודעת.
שנית - מי תכנן לך את הארון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;964726:
ראשית - מחמאה, הן על האמבט והן על הארון. הכל נראה עשוי בטוב טעם ודעת.
שנית - מי תכנן לך את הארון?

א. תודה

ב. בגדול אני, קצת התייעצתי עם מעצבת פנים ועם הנגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;964718:
תשובות:

1. האסלה התלויה מחוברת לקיר רגיל, ובנו את הקיר שאת רואה בתמונה, להסתרת הניאגרה הסמויה.
אני מאדדדדדד ממליצה על אסלה תלויה, שיפצתי עוד שני חדרי שירותים לפני כמה שנים, ולא עשיתי אסלות תלויות מטעמי חיסכון, אין יום שאני לא מצטערת על זה. ובשיפוץ הבא זה הדבר הראשון שאחליף. אין כמו ניקיון של אסלה תלויה.

2. הכיור המונח לא הכי פרקטי בעולם, אם כי הילדים למדו כבר לא להשפריץ... זה נוח לי כשאני מלבישה את הקטן שהוא יושב על השיש הנמוך לצד הכיור. לגבי הצינור - הנגר קיבל הנחיות מהקבלן או האינסטלטור, ועשה מגירה אחת קצת יותר קצרה.

תודה על המידע.
מדובר בעלות יקרה מאוד ביחס לרגיל? (למקרה שאחליט כעת לעשות את זה, אחרי שיפוץ...).
כיצד מטפלים בניאגרה הסמויה במקרה שיש צורך?
יש איזה מקום שניתן לפתיחה במבנה שנוסף לצורך הסתרה?

• הוסף לסימניות
הרצפה שלי באמבטיה אפורה וממש לא פרקטית. מסתבר שזה פשוט תלוי בסוג המרצפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;964798:
תודה על המידע.
מדובר בעלות יקרה מאוד ביחס לרגיל? (למקרה שאחליט כעת לעשות את זה, אחרי שיפוץ...).
כיצד מטפלים בניאגרה הסמויה במקרה שיש צורך?
יש איזה מקום שניתן לפתיחה במבנה שנוסף לצורך הסתרה?

לא זוכרת להגיד לך לגבי ההפרשים במחיר, כי בפעם הזו ידעתי שאני עושה אסלה תלויה בכל מקרה, אז לא בררתי אפילו כמה עולה רגילה.
לגבי טיפול בניאגרה - הקבלן הסביר לי שכשפותחים את הפנאל יש גישה לכל מקום שצריך במקרה של תקלה.

• הוסף לסימניות
לי יש רצפה מריצוף דמוי פרקט עץ בהיר, עם טקסטורה למניעת החלקה, וחיפוי לבן- 30/60 לרוחב- ש"מגדיל" את החדר.
המראה נקי ורענן, והצבע - מתחלף לפי המגבות...

• הוסף לסימניות
שלום! האשכול פה מלפני יותר מ10 שנים........... אולי למישהו יש תמונות עדכניות יותר? :)
אם שיפצתם לאחרונה אמבטיה או מקלחון יעזור לי מאד מאד לראות תמונות!!

וגם - הציעו לי לרצף את הרצפה והקירות באותו ריצוף - לא נשמע לי... מישהו עשה את זה? (ומדובר במרצפות 60*120 אז לרצפה זה נשמע לי מכוער ממש כי זה חדר קטן)

תודה מראש לעונים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....