שיפצתם? מתכננים שיפוץ? אשמח שתענו לי

• הוסף לסימניות
לאלו ששיפצו-
האם השתמשתם בשירותי עיצוב פנים יעודיים עבור המטבח?
כלומר- האם המעצב/ת שעיצבה לכם את כלל הבית עיצבה לכם גם את המטבח?
מה הסיבה שלקחתם או לא לקחתם את אותה מעצבת?

למתכננים שיפוץ-
האם הייתם לוקחים לעיצוב המטבח מעצבת שמתמחה ומתעסקת רק בזה?
או שאתם מעדיפים לא לטרטר את עצמכם עם עוד בעל מקצוע ותקחו את אותה מעצבת לכל הבית כולל מטבח?

אשמח מאד לשמוע את דעתכם המלומדת

• הוסף לסימניות
אם את לוקחת מעצבת לכל הבית שראית מטבחים שהיא עיצבה ואהבת , אז אין צורך לקחת משהו אחר .
אגב בחנויות מטבחים עד כמה שידוע לי העיצוב והתכנון לא עולה כסף
השאלה אם אתם רוצים נגר ספציפי או שאתם עדיין לא יודעים מי יבצע את המטבח

• הוסף לסימניות
אמנם לא שאלת את דעת המעצבות.
אבל אני מרשה לעצמי לחוות את דעתי מהמקום שלי :)
ככה תהיה לך תמונה כוללת.
בסופו של דבר,הבית-על כל חלליו וחדריו הינו חלל אחד.
האחידות של השפה העיצובית בין כל חלקי הבית כולל המטבח
חשובה מאד ויוצרת חלל הרמוני ושלם.
ולא רק עיצוב.
גם בתכנון וחלוקת החלל, המעצבת שתקחי,תשב איתך על פרוגרמה תכנונית
שתכלול ותעמיק בצרכי הבית והדיירים בו, החלומות,הבקשות וכו'
לכן להפריד בין כל הבית למטבח לא כ"כ יעיל ועלול להקשות על התהליך
וגם לגרום לחיכוך בין המעצבת שתתכנן את כל הבית לבין זו שתכנן רק את המטבח-
שלא תוכל להבין לעומק למה בחרתם/ויתרתם/יצרתם חלל כזה או אחר...
המטבח הוא חלק אינטגרלי מתהליך התכנון והעיצוב של הבית.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה